• BIST 9576.62
  • Altın 2475.915
  • Dolar 32.4441
  • Euro 34.4765
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

SunExpress, yeni yılda da ‘acente dostu havayolu’

SunExpress, yeni yılda da ‘acente dostu havayolu’
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’deki 250 seyahat acentesine yeni yıl hediyesi olarak havayolunun 30. yılına özel üretilen model uçaklarından gönderdi

ANTALYA- Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’deki 250 seyahat acentesine yeni yıl hediyesi olarak havayolunun 30. yılına özel üretilen model uçaklarından gönderdi. Hediyelerini teslim alan acenteler, SunExpress model uçakları ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak ‘acente dostu havayolu’ olarak nitelendirdikleri SunExpress’e teşekkürlerini ilettiler.

sunexpress,-008.jpgSunExpress Türkiye Satış Müdürü Ece Şenev, “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle havacılık ve turizm sektörü için oldukça zorlu geçen bir yılı geride bıraktık. Ancak, bu zorlu dönem aynı zamanda tüm iş ortaklarımızla kenetlenmemize ve tüm zorlukları birlikte atlatmak için eskisinden daha sıkı bir şekilde çalışmamıza vesile oldu. Yeni yıla girerken tüm acentelerimize, bu süreçteki destekleri için 30. yıl giydirmeli model uçağımızla teşekkür etmek istedik. SunExpress olarak, önümüzdeki dönemde de Türkiye’nin, dünyadaki en güvenli turizm destinasyonlarından biri olduğunu göstermek için her zaman olduğu gibi acentelerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

sunexpress,-009.jpgSunExpress Türkiye Satış Müdürü Ece Şenev, “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle havacılık ve turizm sektörü için oldukça zorlu geçen bir yılı geride bıraktık. Ancak, bu zorlu dönem aynı zamanda tüm iş ortaklarımızla kenetlenmemize ve tüm zorlukları birlikte atlatmak için eskisinden daha sıkı bir şekilde çalışmamıza vesile oldu. Yeni yıla girerken tüm acentelerimize, bu süreçteki destekleri için 30. yıl giydirmeli model uçağımızla teşekkür etmek istedik. SunExpress olarak, önümüzdeki dönemde de Türkiye’nin, dünyadaki en güvenli turizm destinasyonlarından biri olduğunu göstermek için her zaman olduğu gibi acentelerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

sunexpress,-010.jpg

sunexpress,-011.jpg

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.