• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

SunExpress, X-Men karakterleri ile uçuyor

SunExpress, X-Men karakterleri ile uçuyor
n X-Men serisinin son filmi ‘X-Men: Dark Phoenix’in kahramanları ile boyanan D-ASXJ kuyruk tescilli uçak, bu yaz SunExpress misafirlerini güneşli destinasyonlara taşıyor.

İSTANBUL - Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, FOX işbirliği ile Boeing 737-800 model uçağını, tüm dünyada hem çocukların hem yetişkinlerin ilgiyle takip ettiği X-Men serisinin son filmi X-Men: Dark Phoenix filminin karakterleri ile boyadı. 

sunexpress,-x-men.jpgFantastik film severlerin yanı sıra dünya çapında çizgi roman tutkunlarının da merakla beklediği, ülkemizde de vizyona giren X-Men serisinin son filmi ‘X-Men: Dark Phoenix’in kahramanları ile boyanan D-ASXJ kuyruk tescilli uçak, bu yaz SunExpress misafirlerini güneşli destinasyonlara taşıyor.

SunExpress Pazarlama Grup Müdürü Kerstin Lomb, “FOX ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile yaklaşık 20 yıldır dünya çapında aksiyon ve çizgi roman tutkunlarının beğenisini kazanarak milyonlara ilham veren film serisini taçlandırmakla kalmıyor aynı zamanda SunExpress’in en yenilikçi tatil havayolu şirketi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyoruz” dedi.

Seyahat etmeyi daha keyifli hale getirmek amacı ile daha önce de çeşitli işbirliklerine imza atarak Kung Fu Panda, Minyonlar, Grinç ve Şirinler gibi pek çok filmin karakterleri ile uçak boyaması yapan SunExpress, eğlence ile seyahati birleştirerek misafirlerine bulutların üstünde en yüksek seviyede uçuş deneyimi sunmaya devam ediyor.

SunExpress, bu yıl 84 uçak ile tarihinin en büyük filosuyla hizmet veriyor. Ayrıca havayolu, uzun süredir yenilikçi yaklaşımları ve start-up işbirlikleri ile havacılık sektörüne öncülük ediyor. Daha önce Amazon Alexa aracılığı ile yolcularına bilet rezervasyonlarını sesli komutlar ile gerçekleştirme seçeneği sunan ilk havayolu olan SunExpress, yakın zamanda Foodora ile gerçekleştirdiği konsept sayesinde seçili uçuşlarda seyahat eden yolcularına bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek siparişi etme imkanı sunuyor. Ayrıca yaz sezonunda Antalya kalkışlı seçili uçuşlarda seyahat eden SunExpress misafirleri, sanal gerçeklik kulaklıkları ile yeni kabin içi eğlence konseptinin keyfini çıkarabiliyor.

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.