• BIST 11326.44
  • Altın 5955.024
  • Dolar 42.8071
  • Euro 50.1642
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 0 °C
  • Antalya 14 °C

Sunexpress ve Condor ifadede

Sunexpress ve Condor ifadede
Rekabet Kurulu havayolu şirketi SunExpress ile Condor hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde iki şirketten sözlü savunma alacak.

ANKARA- Rekabet Kurulu havayolu şirketi SunExpress ile Condor Flugdienst GmbH (Condor) hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde iki şirketten sözlü savunma alacak.
Rekabet Kurulu havayolu şirketi SunExpress ile Condor Flugdienst GmbH (Condor) hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde iki şirketten sözlü savunma alacak. Bunun için 25 Ekim 2011 Salı günü saat 10.00'da taraflarla bir araya gelinecek.
Toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren bir dilekçeyle 17 Ekim 2011 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kuruluna başvurması gerekiyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.