• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Slovakya ilk kez EMITT 2008'de

Slovakya ilk kez EMITT 2008'de
AB üye devletlerinden olan Slovakya 14-17 Şubat 2008'de düzenlenecek EMITT Fuarı 'nda bu yıl ilk kez katılımcı konuklar arasında olacak.

İSTANBUL-14-17 Şubat 2008 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek EMITT Fuarı'na (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) tüm dünyadan turizmciler katılıyor. Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan EMITT'te bu yıl ilk kez Slovakya'dan katılımcı konuklar da olacak.

 

AB üyesi Slovakya, ilk kez Türkiye'de turizm alanında önemli adımlar atıyor. Slovakya, dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen otelleri, acenteleri, işletmecileri, beldeleri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve turizm meraklılarını buluşturan EMITT Fuarı 'na (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) katılıyor.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Slovakya'nın Ankara Büyükelçiliği Turizm, Yatırım ve Ticaretten Sorumlu Danışmanı Jozef Steis , dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen katılımcıları ağırlayan EMITT Fuarı'na katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını, bunu hem Türkiye hem de Slovakya için turizm alanındaki gelişmeler açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

 

Bu yıl sonuna kadar Schengen bölgesine katılacak olan Slovakya, 5 milyon nüfusuyla farklı uyruklardan insanların kaynaşma noktası. Türk holding ve şirketlerinin keşfetmekte gecikmeyip çeşitli yatırımlar yaptığı Slovakya, zengin tarihi dokusu ve bölgesel konumu ile dikkat çekiyor. Slovakya ayrıca Incheba Expo Bratislava'da 1 7-20 Ocak 2008 tarihinde 14.'sü gerçekleştirilecek olan ülkenin en büyük ve en önemli turizm fuarı ITF Slovakiatour Fuarı ile Türkiye'deki tur operatörleri ve seyahat acentelerine de Slovakya'yı keşfetme fırsatı sunuyor.

 

EMITT Fuarı hakkında

Ekin Fuarcılık, TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) ve TYD (Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği) işbirliğiyle, 12. kez gerçekleştirilecek olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen otelleri, acenteleri, işletmecileri, beldeleri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve turizm meraklılarını buluşturuyor. Tüm katılımcıların kendilerini ifade etme ve ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağı fuar, her sene renkli etkinliklere, keyifli tanıtımlara ve ilginç yarışmalara da sahne oluyor. 14-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda bu yıl 55 ülkeden 2500'ün üzerinde katılımcı konuk olacak.

 

Ekin Fuarcılık

 

Ekin Grubu, Türkiye'nin turizm yayıncılığı ve fuarcılığı alanında uzmanlaşmış en eski ve köklü kuruluşudur. 1997 yılında gruba bağlı olarak kurulan Ekin Fuarcılık, turizm-seyahat ve otel-lokanta gereçleri alanında Türkiye'nin en büyük fuarlarını düzenlemektedir. Grup bünyesinde yer alan bir diğer kuruluş da 1984 yılında faaliyete başlamış olan Ekin Yayıncılık A.Ş.'dir. Yayınevi bugüne kadar yüzlerce rehber, katalog, periyodik yayın, kitap yayınlamıştır.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.