• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Skal İstanbul Pera’da ‘kültür ve müzik günü’ yaşadı

Skal İstanbul Pera’da ‘kültür ve müzik günü’ yaşadı
Skal İstanbul Başkanı Can Arınel “Müzeler Haftası’nı ve pandemiyi geride bırakışımızı anlamlı bir etkinlikle kutlayalım istedik’ dedi.

İSTANBUL- Skal İstanbul Kulübü üyeleri yeni dönemin ilk buluşmasında Uluslararası Müzeler Haftası’nda Pera Müzesi’nde değerli koleksiyonları izledi ve piyano resitali ile ‘kültür günü’nü yaşadı. Skal İstanbul üyeleri küratörler eşliğinde Pera Müzesi’nde sanatla buluşma gerçekleştirerek değerli koleksiyonları inceledi. Daha sonra ise Büşra Kalfa’’nın eşsiz piyano resitaliyle keyifli saatler yaşandı.

skal-istanbul-pera’.jpgskal-istanbul-pera’-001.jpg
ARINEL: KÖTÜ GÜNLER BİTTİ
Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Can Arınel “Müzeler Haftası’nı hem de 2 yıl boyunca tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyi geride bırakışımızı anlamlı bir etkinlikle kutlayalım istedik. Bundan sonra turizm sektörünün gelişimi için tüm dünyadaki insanların sağlıkla ve güvenle seyahat edebilmeleri son derece önemli. Bu nedenle kötü günleri atlatmanın mutluğunu yaşıyoruz.” dedi.

skal-istanbul-pera’-002.jpg
PERA RUHUNU YANSITAN KIYAFETLER GİYİLDİ
Skal İstanbul’un anlamlı buluşmasına Başkaı Can Arınel ve Yönetim Kurulu üyeleri Selma Tatar, Mustafa D. Yalçın, Meltem Tepeler, Seyhan Ayel, Atilla Acet, Hakan Babila, Tezcan Özdemir, Tülay Salihoğlu, Bozkurt Atabek, Günnur Diker katıldı. Skal İstanbul üyeleri Pera ruhunu yasatan kıyafetleri ve aksesuarlarıyla buluşmaya ayrı bir renk kattılar.
 

Pera Müzesi, Uluslararası Müzeler Haftası nedeniyle Skal İstanbul üyeleri için özel olarak açıldı. Konuklar arasında İspanya Ticaret Ateşesi Ignacio Enriquez Amilibia, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, MNG Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Emir Akın, USDF Asbaşkanı Orhon Atameriç, Skal Antalya Başkanı Uğursal Uğur ve İstanbul Rehberler Odası Başkanı Özgür Özaltun’da yer aldı
skal-istanbul-pera’-003.jpg

SKAL İSTANBUL HAKKıNDA:

Dünyada turizm profesyonellerini bir çatı altında toplayan 1934 yılında kurulan Skål International, geçmişiyle dünyanın en köklü sivil toplum örgütüdür. 109 ülkede yaklaşık 90 bin üyesi bulunan Skal International Türkiye’de, 17 kulüp ve 1008 turizm profesyoneli yer alıyor. 7 Haziran 1956 yılında kurulan Skål International İstanbul Kulübü, 174 üyesi ile dünyanın en büyük Skål kulüplerinden biri olarak biliniyor.

Bu haber toplam 2097 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.