• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

Şirketler, SGK Teşvik miktarını en az yüzde 30 artıracak

Şirketler, SGK Teşvik miktarını en az yüzde 30 artıracak
Regülatif ve finansal teknolojiler alanında Türkiye’de öncü rol üstlenen Foriba, her ölçekten şirkete sunduğu SGK Teşvik çözümü ile alınan teşvik miktarını artırıyor.

İSTANBUL- Regülatif ve finansal teknolojiler alanında Türkiye’de öncü rol üstlenen Foriba, her ölçekten şirkete sunduğu SGK Teşvik çözümü ile alınan teşvik miktarını artırıyor. Foriba’nın, mevcut teşviklerini optimize etmek, kazançlarını artırmak ve güncel teşvik sistemini takip etmek isteyen şirketlere sunduğu SGK Teşvik çözümü ile mevcut teşvik miktarları üzerinden en az yüzde 30 oranında avantaj sağlanabiliyor. 

koray-gultekin-bahar,.jpgTürkiye’nin en çok elektronik belge işleyen lider e-Dönüşüm firması Foriba, her sektörden 10.000’i aşan referansıyla e-Dönüşüm konusunda Türkiye’deki öncülüğünü sürdürüyor. Foriba, her ölçekten şirkete sunduğu “SGK Teşvik” hizmeti ile mevcut teşvik miktarları üzerinden en az yüzde 30 oranında avantaj sağlıyor.

Sundukları SGK Teşvik hizmetinin regülatif bir çözüm mimarisi olduğunun altını çizen Foriba CEO’su Koray Gültekin Bahar: “Foriba olarak bir yandan e-Dönüşüm süreçlerindeki bilgi liderliğimizi devam ettirirken bir yandan da inovatif ürünlerimizle yeni e-Dönüşüm çözümleri geliştirmeye devam ediyoruz. SGK Teşvik hizmetimizle, şirketlerin personel başınafaydalandığı teşvik miktarı 4.000 TL’yi buluyor. Brüt maaş alan bir çalışan için de yaklaşık 2.000 TL civarında teşvik alınabiliyor” diyor.

Sundukları SGK Teşvik çözümü ile normalde 1,5 gün sürecek işlemlerin ortalama 10 dakikada yapılabildiğini vurgulayan Bahar, “Şirketler, alabilecekleri mevcut teşvik miktarı üzerinden en az yüzde 30 oranında avantaj sağlayabiliyor. İstihdam teşviklerinin ülkemizdeki işşizliğin azalmasında önemli bir rol oynadığını düşünüyoruz, bu konuda sunduğumuz regülatif çözümler ve yenilikçi yazılımlarla bizler de bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

Yüzde 99 başarıya ulaşan algoritma

SGK Teşvik’lerinden bir çok kurumun haberinin olmadığının altını çizen Koray Gültekin Bahar, “Foriba olarak sunduğumuz yeni e-Dönüşüm hizmetimizin kurulumu yalnızca 10 dakika sürüyor, sistem sayesinde şirketler aylık ve yıllık olarak teşvikleri hesaplayabiliyor, son 6 aya ait teşvikleri de alabiliyorlar” diyor. Teşvik hesaplamalarında hata oranının yok denecek kadar az olduğunu söyleyen Bahar, başarı oranlarının yüzde 99’lar seviyesinde olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 5109 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.