• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Singapur Havayolu'nda 1 Eroluk fırsat

Singapur Havayolu'nda 1 Eroluk fırsat
Singapur Havayolları yolcuları bir gecelik SSH paketi veya bir günlük SEP rezervasyonunu özel promosyon fiyatı olan 1 Euro’dan yapmanın keyfini çıkarabilirler.

İSTANBUL - Singapur Havayolları yolcularına özel promosyonla 548 Singapur Doları değerindeki konaklama, turlar ve bir çok aktiviteler sadece 1 Euro. Yolcular tek gecelik Singapore Stopover Holiday (SSH) paketi veya bir günlük Singapore Exploded Pass (SEP) rezervasyonunu özel promosyon fiyatı olan 1 Euro’dan yapmanın keyfini çıkarabilirler.
Singapur Havayolları, bu yıl gerçeklesecek olan ziyaretleri ve kısa süreli konaklamaları tesvik etmek için sunduğu özel tekliflerle Singapur’un turizm sektörüne olan bağlılığını pekistiriyor. Müsteriler, bugünden itibaren tek gecelik Singapore Stopover Holiday (SSH) paketi veya bir günlük Singapore Explorer Pass (SEP) rezervasyonunu özel promosyon fiyatı olan 1 Euro’dan yapmanın keyfini çıkarabilirler. Promosyon, Singapur’un 50. Yıl (SG50) dönümünü kutlamak için tüm yıl boyunca çesitli aktivitelerle devam edecektir.
Singapur Havayolları ayrıca Singapore Stopover Holiday (SSH) veya Singapore Explorer Pass (SEP) satın alan müsterilere ücretsiz SG50 paketi sunuyor. Singapur’un özgün kültürünü ve mirasını gösteren deneyimlerden olusan SG50 fırsatı Singapur’un tarihini canlandırıyor. Öne çıkan noktalar arasında ziyaretçilerin kaligrafi öğrenebilecekleri Yong Gallery, ziyaretçilerin Peranakan kültürü hakkında kısa bilgiler aldıkları, atıstırmalıklarının satıldığı ve pirinç köftesi yapma deneyimini uygulamalı yasadıkları Kim Choo Kueh Chang yer alıyor.
Singapore Stopover Holiday (SSH) paketi, bir sonraki noktalarına uçmadan önce Singapur’da konaklayan Singapur Havayolları veya SilkAir müsterilerini hedefliyor. Bu fırsat otel konaklaması, havaalanı transferleri, Singapur’daki büyük turist etkinlikler ve aktivitelere giris hakkı sunmaktadır. Müsteriler Singapur Havayolları’nın konforlu otobüslerinde Singapur’da 20’den fazla büyük aktiviteyi ziyaret edebilecekleri sınırsız eğlencenin, anlasmalı otel ve restoranlarda %50 menü indiriminin tadını çıkarabilirler. Normalde ise Singapore Stopover Holiday (SSH) paketi 59$’dan baslamaktadır.

sinagapore-airlines2.jpg

Singapur ve ötesine uçan Singapur Havayolları ve SilkAir müsterileri için Singapore Explorer Pass (SEP) Singapur’da 20’den fazla turist etkinliğine ve aktivitelere erisim imkanı sunuyor. Normal günlük yetiskin fiyatı 45$ iken çocuk fiyatı ise 30$’dan baslamaktadır.

Tüm Singapur Havayolları ve SilkAir müsterileri uçus binis kartlarını anlasmalı firmalara göstererek alısveriste, yemeklerde, gezi turlarında, turist etkinliklerinde ve araç kiralamada indirimler sunan Singapore Airlines Boarding Pass Privileges (Singapur Havayolları Binis Kartı Öncelikleri) programının avantajını yasayabilirler.

singapure.jpg

Singapur Havayolları Bölgesel Satıs ve Pazarlama Baskan Yardımcısı Sn. Foo Chai Woo: “Bu özel promosyonların sunulması, Singapur’da turizme destek vermeye dair uzun zamandır devam eden taahhüdümüzün bir baska örneğidir, özellikle de ülkenin 50. yıl dönümünü kutladığımız bir dönüm noktası olan bu yıl. Promosyonların daha fazla sayıda ziyaretçinin Singapur’un yeni ve heyecan verici turizm fırsatlarını yasamasını tesvik edeceğinden eminiz.” dedi.

Teklif, 27 Ocak ile 28 Subat 2015 arasındaki yeni rezervasyonlar ve bilet satısları, 27 Ocak ile 15 Haziran 2015 tarihleri arasındaki seyahatler için geçerlidir. SSH paketi 1 Euro karsılığında 2 kisilik odada kisi bası içindir ve otellerin müsaitliğine bağlıdır.

Promosyon Avustralya’da, Amerika’da ve Avrupa’daki seçili ülkelerde yerel kurda geçerlidir. Müsteriler promosyonel SSH paketi için Singapur Havayolları rezervasyon ofisleri, seyahat acenteleri ve Singapur Havayolları web sitesi aracılığıyla rezervasyon yaptırabilirler, SEP ise Singapur Havayolları rezervasyon ofislerinden ve seyahat acentelerinden satın alınabilir. Daha fazla detay ve kosullar için, lütfen asağıda bulunan linki tıklayınız.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.