• BIST 9645.02
  • Altın 2414.11
  • Dolar 32.5972
  • Euro 34.7733
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 24 °C

Singapur Havayolları, uçak parçalarından yapılan ürünler satıyor

Singapur Havayolları, uçak parçalarından yapılan ürünler satıyor
Singapur Havayolları'nın Business Class koltuklarından, kabin pencerelerinden ve üst bölmelerden geri dönüştürülerek yapılan mobilyalar var.

SİNGAPUR - Havacılık meraklıları, Singapur Havayolları'nın geri dönüştürülmüş uçak malzemelerinden yapılmış geniş benzersiz ürünleri satın alacaklar.

Bunlar arasında havayolunun Business Class koltuklarından, kabin pencerelerinden ve üst bölmelerden yapılan mobilyalar var. Ayrıca can yeleklerinden yapılan moda giyim ve aksesuarları, uçak minder kılıflarından elde edilen nevresimler, kullanımdan kaldırılmış servis gereçlerinden yeniden tasarlanan yatak çarşafları, battaniyeler ve sofra takımları yer alıyor.

singapur-havayollari-011.jpgBu girişimler, benzersiz perakende ürünleri ve sanat eserleri yaratmak için uçak parçalarını ve malzemelerini geri dönüştürerek yeniden değerlendirmeyi amaçlayan SIA'nın İleri Dönüşüm Projesi'nin bir parçasıdır. Bu kısımlar aynı zamanda eğitim kurumlarına, sanatçılara ve engellilere destek amacıyla da kullanılacak.

2022'nin ilk çeyreğinde, Havayolu aynı zamanda bir dizi benzersiz ileri dönüşüm ürünü içeren bir Design by Singapore Airlines koleksiyonunu piyasaya sürecek . Bu, emekli uçak gövdesinden yapılmış bir havacılık etiketleri koleksiyonunu ve can yeleklerinden yapılmış çantaları içerir. Bu ürünler , KrisShop.com'da Singapur Vitrini kategorisi altında satışa sunulacak.

singapur-havayollari-012.jpgSIA ayrıca, i'mable Collective girişiminde, kendini engellileri desteklemeye adamış Singapur merkezli bir kuruluş olan SG Enable ile birlikte çalışmaktadır. Bu girişim kapsamında SPD ve Singapore Fashion Runway, can yelekleri ve koltuk kumaşından yapılmış yaşam tarzı ürünleri yarattı. Bu ürünler Ocak 2022'den itibaren KrisShop.com'da satışa sunulacak ve tüm net gelirler doğrudan i'mable Collective üreticilerini desteklemek için kullanılacak.

singapur-havayollari-013.jpg

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.