• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Singapur Hava Yolları, New York uçuşlarına tekrar başlıyor

Singapur Hava Yolları, New York uçuşlarına tekrar başlıyor
Singapur Hava Yolları New York JFK Uluslararası Havalimanı'na non-stop uçuşlarına tekrar başlıyor

SİNGAPUR / NEW YORK - Singapur Hava Yolları (SIA), Singapur ile John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı arasında non-stop uçuşları 9 Ekim 2020 de başlatarak New York şehrine yeniden dönmüş olacak.

JFK Uluslararası Havaalanında faaliyet göstermek, Singapur Hava Yolları’nın New York'a yaptığı hizmetlerde yolcu ve kargo trafiğinin taşınmasına izin verecektir. SIA’nın New York’a kesintisiz hizmetleri, artık Singapur’un Changi Havaalanı’ndan transit geçiş yapabilen yolcu sayısındaki artış ile de desteklenecektir.

singapur-.jpgSIA ayrıca ilaç, e-ticaret ve teknoloji firmaları da dahil olmak üzere New York şehrinde bulunan bulunan bir dizi endüstriden önemli oranda kargo talebi alıyor. Yeni hizmet, birçok büyük ABD merkezli şirket için bölgesel bir dağıtım merkezi olan New York’dan Singapur’a tek kesintisiz hava kargo bağlantısını sağlayacak.

Hava yolu, bu rota için Airbus A350-900 uzun menzilli uçağı kullanacak. Bu uçak 42 Business Class, 24 Premium Economy Class ve 187 Economy Class koltuktan oluşmakta.

SIA, Los Angeles'a hali hazırda kesintisiz hizmet vermektedir. Ülkedeki diğer noktalara hizmet vermeye karar vermeden önce, ABD operasyonlarını gözden geçirmeye ve Covid-19 salgınının devam eden iyileşme sürecinde artan hava yolculuğu talebini değerlendirmeye devam edecek.

singapur-007.jpg

"Singapur ile New York’un JFK Uluslararası Havaalanı arasında bu uçuşların gerçekleştirilmesi, küresel ağımızın yeniden inşasında önemli bir adımı temsil ediyor. Kesintisiz ultra uzun menzilli uçuşlar, kilit ABD pazarına yönelik hizmetlerimizin temelini oluşturuyor. Singapur Hava Yolları Satış ve Pazarlama Başkanı Lee Lik Hsin, "Hem yolcu hem de kargo hizmetleri için talep geri döndükçe mevcut hizmetleri artırmaya ve diğer noktaları eski haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

New York Hizmetlerini Yeni Bir Evden Devam Ettirmek

9 Kasım 2020'den itibaren SQ023 ve SQ24 ile Singapur Changi Havaalanı ile John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı arasında karşılıklı üçer sefer düzenlenecek.

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.