• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Singapur Air’den hayati görevlilere mil bağışı

Singapur Air’den hayati görevlilere mil bağışı
Singapur Hava Yolları #SIAcares girişimiyle kurumsal bir sosyal sorumluluk kampanyası olan Mil Bağışlama Kampanyası’nı başlattı.

SİNGAPUR- Singapur Hava Yolları #SIAcares girişimiyle kurumsal bir sosyal sorumluluk kampanyası olan Mil Bağışlama Kampanyası’nı başlattı. Bu kampanya, Covid-19 salgını sırasında özverili bir şekilde halka hizmet eden çalışanlara bağışlanacak olan 100 milyon KrisFlyer mili hedefliyor.

KrisFlyer üyeleri en az 1.000 mil bağışla diledikleri çalışanı aday gösterebilir veya hiçbir aday göstermeden milleri bağışlayabilirler. Uygun adaylar arasında sağlık, toplu taşıma, süpermarket, temizlik, gıda dağıtım, kurye ve posta hizmetleri çalışanları bulunmaktadır.

singapur-air-001.jpgKrisFlyer üyeleri, SingaporeAir.com'daki (Miles of Good) Mil Bağışlama Kampanyası açılış sayfası aracılığıyla bağış işlemlerini gerçekleştirebilirler. Katılmak isteyen çalışanlar, hikayelerini ve detaylarını kampanya özel sayfasından yapabileceklerdir.

Singapur Hava Yolları, bu kampanya için 70 milyon KrisFlyer mili toplanmasını hedefliyor ve diğer 30 Milyon mili de kendisi bağışlamayı hedefliyor. Aday gösterme 10 Ağustos 2020'de sona eriyor, ancak üyelerin millerini bağışlamak için 20 Kasım 2020'ye kadar süreleri var.

Singapur Hava Yolları, seçilen adayların hesaplarına 60.000'e kadar KrisFlyer mili yatıracak ve bu miller, Singapur Hava Yolları, SilkAir, Scoot veya diğer KrisFlyer ortak hava yollarında uçuş rezervasyonu yapmak için kullanılabilir. Ayrıca KrisShop, KrisFlyer vRooms ve KrisPay* aracılığıyla hediyelik eşyalar, otel konaklamaları, araba kiralama, alışveriş, yemek, sağlıklı yaşam ve bakım hizmetleri için de kullanılabilir.

Mil Bağışlama Kampanyası’nda Şartlar ve kurallar ekteki linkden ulaşılabilir. https://www.singaporeair.com/en_UK/sg/ppsclub-krisflyer/miles-of-good

Pazarlama Planlama Kıdemli Başkan Vekili Sayın JoAnn Tan şunları söyledi: “Mil Bağışlama Kampanyası, KrisFlyer üyelerimizle el ele verebilmemiz ve Covid-19 salgını sırasında ön saflarda çalışan kişilere teşekkür etmemizi sağlayan bir fırsattır. Bu zorlu zamanda hepimize yardım edenlerin çabalarını anlayabilmemizin bir yoludur.”

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.