• BIST 9554.37
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C
  • Antalya 23 °C

Silkar Madencilik'ten doğal taşın yeni markası SilkarStone

Silkar Madencilik'ten doğal taşın yeni markası SilkarStone
Silkar Madencilik, yeni markası SilkarStone ile yenilikçi ruhu, yaygın şirket kültürünün yanı sıra tüm şirket vizyon, misyon ve değerlerini de yansıtan bir yaklaşımı hedefliyor.

İSTANBUL- Silkar Madencilik, 1990'dan beri küresel olarak faaliyet gösteren lider bir doğal taş şirketidir. Sektöründe TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’nden başlayarak EPD ve hatta Turquality’e kadar devam eden tüm belge ve sertifikaları almış olan öncü bir kuruluştur. Aynı zamanda Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem sonucunda günümüzde mermer, mozaik ve lamine doğal taş panel ürünlerini bir arada üreten ender firmalardan biridir.

silkar-madencilik.jpgSilkar Madencilik, yeni markası SilkarStone ile yenilikçi ruhu, Ar-Ge ve değer yaratma olarak köklü ve yaygın şirket kültürünün yanı sıra tüm şirket vizyon, misyon ve değerlerini de yansıtan bir yaklaşımı hedefliyor,

Vizyon

Dünya çapında, taahhüt ve perakende dağıtım şirketlerinin güvenilir doğal taş tedarikçisi olurken, tasarım ve yenilikçi ürünler ile sektörde saygın ve lider marka olmaktır.

Misyon

Çalışanları sürekli geliştirerek, hatasız ürün ve mimari hizmet desteği sunmanın yanı sıra tedarik ve tasarım gücünden gelen benzersiz ve yenilikçi ürünler sayesinde hem proje işleri hem de perakende satışlarda müşterilere rekabet avantajı sağlıyor.

Değerler: Yenilikçilik, Performans, İnsana, Topluma ve Çevreye Saygı, Dürüstlük ve Bütünlük, Müşteri Memnuniyeti olarak sıralandı.

SilkarStone markası yaratılırken  tüm bu değerlerden ve Silkar Madencilik’in sektör için ışık tutan rolüne dayanan kimliğinden ilham alındığı bildirildi. Silkar Madencilik doğanın sunduğu taşlara değer katmayı amaçlarken, yeni marka SilkarStone bu değerlerle bir lider olarak sektöründe parlamayı, yeni ve yapılmamış olana giden yolu aydınlatmayı hedefliyor. SilkarStone logosu içindeki ışık hedefleri içindeki  yeniliği, değer yaratmayı, liderliği ve gücü temsil ediyor.

Bu haber toplam 3263 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.