• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Sika Türkiye, Boatshow FuarI’nda

Sika Türkiye, Boatshow FuarI’nda
Avrasya Boatshow Fuari’nda Marin Grubu’nda yer alan dolgu, yapıştırıcı ve yalıtım başlıklarındaki Sika Türkiye ürünleri ile yer alacak

İSTANBUL- Geçtiğimiz günlerde Avrasya Tüneli Su Yalıtım İhalesi’ni de kazanan yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika,5. Salon B16 numaralı standıyla Avrasya Boatshow Fuari’nda…

14-22 Şubat tarihlerinde Cnr Expo’da gerçekleşecek fuarda Marin Grubu’nda yer alan dolgu, yapıştırıcı ve yalıtım başlıklarındaki ürünleri ile yer alacak olan Sika Türkiye, denizcilik sektörünün güvenilir ve vazgeçilmez iş ortaklarından bir olarak biliniyor. 90 ülkedeki toplam 160 üretim ve pazarlama şirketi arasında, büyümesini sürdürülebilir bir çizgide yukarılara taşıması ile dikkat çeken Sika Türkiye; doğanın korunması önceliğiyle, ar-ge’ye verdiği büyük önem ve inovatif çözümlerle birçok yeniliğe imza atarak rakiplerinden daima bir adım önde yer alıyor.

SEKTÖRÜNÜN LIDER ŞIRKETI KONUMUNDA
25 yıldır bulunduğu Türkiye’deki ilk ve en büyük yatırımı İstanbul Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Sika Türkiye., 19,000 m2‘lik kapalı alana sahip konusundaki en güncel teknolojiye sahip, yıllık toplam 450,000 ton kapasiteli üretim tesisi ile sektörünün lider şirketi konumunda.
Türkiye’nin hızlı büyümesine paralel Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni tesisini hem toz, hem de likit üretimi gerçekleştirebilecek şekilde hizmete açarak sektördeki liderliğini daha da güçlendiren Sika Türkiye, toplam 6.600 m2 arazi üzerinde 2.200 m2'lik kapalı alana kurulu olan Tarsus Fabrikası’nda yıllık 180.000 ton kapasite ile hem iç pazar, hem de başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere, yurtdışı taleplerine yanıt veriyor.
Sika Türkiye’nin sahip olduğu yapısı itibariyle, grup içerisinde satış gelirleri, karlılık, insan kaynağı, teknoloji ve Ar&Ge açısından en önde gelen şirketlerden biri olduğuna dikkat çeken Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Hakan ŞENGÜL, tekne ve yat sektörünün bu büyük buluşmasında yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Uzun yıllardır devam ettirdiği ve 10 ülkeden oluşan Türkiye Bölgesi’nin yönetim sorumluluğunu da başarıyla yürüten Sika Türkiye, yapı kimyasallarında dünya devi olarak, bugün Türkiye’de 7 bölge ofisi ve birbirine güvenen 200’den fazla çalışanı ile Türkiye ve bölgesinin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

SİKA MARİN GRUBU ÜRÜNLERİ:
Armuz Dolgu, Sızdırmazlık, Yapıştırma, Organik Cam Panellerin Dolgu ve Yapıştırması, Lamine, Güvenlik ve İzolasyon Camlarının Yapıştırılması ile Plaka-Panel Yapıştırması

SİKA GLOBAL
Sika, 1910 yılında İsviçre’de kurulmuş, dünya çapındaki üretim ve satış ağıyla yapı ve endüstri kollarında, özel kimyasallar konusunda faaliyet gösteren global bir gruptur. Yıllık 5.14 milyar İsviçre Frankı cirosu ile lider konumda olan SİKA, dünyada 105. yılını kutlarken; 84 ülkede 160’dan fazla üretim tesisi ve 16 binden fazla çalışanı ile yeni üretim tesisleri kurma hedefindedir. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.