• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Shangri- La Bosphorus, Istanbul’da üst düzey atamalar yapıldı

Shangri- La Bosphorus, Istanbul’da üst düzey atamalar yapıldı
Bu sene 50. yılını kutlayan  Shangri-La Hotels and Resorts’un, Boğaz’ın kalbinde zamansız zarafeti simgeleyen oteli Shangri- La Bosphorus, Istanbul’da üst düzey atamalar gerçekleşti.

İSTANBUL- İstanbul’un kalbi Beşiktaş’taki Boğaz’a nazır konumunda, Asya ve Türk Misafirperverliği’nin mükemmel birleşimini sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; satış ve pazarlama ekibinde gerçekleşen önemli atamalarla ekibini güçlendirdi. Shangri-La, Dünya Sağlık Örgütü tavsiyeleri ve yerel otoritelerin genelgeleri uyarınca, operasyon standartlarını tüm gerekli tedbir ve uygulamaları kapsayacak şekilde geliştirdi.

ozlem-oktem.jpg

GENEL MÜDÜR YARDıMCıLıĞı GÖREVINE ÖZLEM ÖKTEM ATANDı
İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği’nden mezun olan Özlem Öktem, Turizm sektöründe uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyeri ile 1 Temmuz itibari ile Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

İş hayatına 2005 yılında Anemon Oteller zincirinde Satış Yetkilisi olarak başlayan Özlem Öktem, daha sonra Swissôtel Grand Efes’in açılış ekibinde yer aldı. 2009 yılında Çırağan Palace Kempinski’ye geçerek uzun yıllar otelin Satış ve Pazarlama ekibinde Kurumsal Satış, Grup ve Acenta Satış bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu. Çırağan Palace Kempinski’deki Satış Direktörlüğü görevinin ardından, Kempinski zincirinin Bodrum’daki oteli Kempinski Hotel Barbaros Bay’in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi. Ardından The Ritz-Carlton, Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Öktem, The Grand Tarabya Hotel’in ve son iki buçuk yıldır Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini başarıyla yürütüyordu.

ozlem-oktem-002.jpg

SATıŞ VE PAZARLAMADA DENEYIMLI ISIMLER
Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Satış ve Pazarlama ekibini Shangri-La Ailesi’nde yetişmiş deneyimli isimlerle daha da güçlendiriyor. Otelin diğer yeni görevlendirmeleri şu şekilde:

mehmet-sarihasan.jpg

SATıŞ DIREKTÖRÜ: MEHMET SARıHASAN
2013 yılından itibaren Shangri-La Bosphorus, Istanbul Ailesi’nin üyesi olan ve Satış ve Pazarlama konusunda 9 yıllık tecrübe ve birikime sahip Mehmet Sarıhasan 1 Temmuz itibari ile Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Satış Direktörü olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden 2011 yılında mezun olan Mehmet Sarıhasan; 2012 yılında “University of California, San Diego”da Finans üzerine master programına katıldı. Çalışma hayatına 2012 yılında Le Meridien Istanbul Etiler Oteli’nde Misafir İlişkileri Departmanı’nda başlayan Sarıhasan, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da sırasıyla Rezervasyon, Ziyafet Satış ve Grup Satış departmanlarında görev aldı. Sarıhasan, en son Grup Satış Müdürü görevini yürütüyordu.

arif-kilincarslan.jpg

ETKINLIK VE ORGANIZASYON SATıŞ DIREKTÖRÜ: ARIF KıLıNÇARSLAN
Genç yaşlarda otelcilik ve turizm sektörüne başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Arif Kılınçarslan ise Temmuz 2021 itibariyle Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Etkinlik ve Organizasyon Satış Direktörü olarak atandı. Üniversite eğitiminin ardından “Almanya-Dortmund Internation School of Management”da Uluslararası İşletme eğitimi alan Kılınçarslan, profesyonel kariyerine 2010 yılında Swissôtel the Bosphorus Istanbul’da başladı. Sırasıyla Conrad Istanbul Bosphorus Merkez Satış Ofisi’nde “Cluster Grup, Kongre ve Etkinlikler” ve daha sonra Radisson Blu Bosphorus Istanbul Satış ve Pazarlama Departmanı’nda birçok farklı görevlerde bulunduktan sonra, 2019 yılından bu yana Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Etkinlik ve Organizasyon Satış Direktör Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

begum-karakas.jpg

SATıŞ DIREKTÖR YARDıMCıSı: BEGÜM KARAKAŞ
Satış ve Pazarlama konusundaki 13 yıllık tecrübe ve birikimi ile 1 Temmuz’dan itibaren Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Satış Direktör Yardımcısı olarak atanan Begüm Karakaş, İstanbul Aydın Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun. Karakaş, 2007 yılında “King’s College London”da “İşletme Yönetimi” üzerine master programına katıldı. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Uzmanlık programını başarı ile bitirdi. Çalışma hayatına 2008 yılında The Ritz Carlton Istanbul Otel bünyesinde bulunan Trump Travel Services Operasyon Departmanı’nda başladı. Sırasıyla; Legacy Ottoman ve The Marmara Taksim Satış Ofisi’nde Acenta Satış Departmanında çalıştıktan sonra The House Hotel Collection Satış Müdürü, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Satış Müdürü olarak çalıştı. 2019 yılında Shangri-La Bosphorus, Istanbul Ailesi’ne katılan Begüm Karakaş Acenta ve Grup Satış Müdürlüğü poziyonunda görev yapmaktaydı.

begum-karakas-001.jpg

İLETIŞIM VE PAZARLAMA MÜDÜR YARDıMCıSı: BAŞAK ARıKAN
1 Temmuz itibari ile Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un İletişim ve Pazarlama Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Başak Arıkan ise, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nin ardından, Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okudu. Son senesinde Avrupa’nın en iyi Siyaset Bilimi okulu olan Science PO’da Erasmus programına katıldı ve 2017 yılında Bilgi Üniversitesi’nden yüksek dereceyle mezun oldu. Mezun olduktan sonra iş hayatına The Grand Tarabya Oteli’nde İletişim ve Pazarlama Departmanı’nda başlayan Başak Arıkan, 2019 yılından bu yana Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un İletişim ve Pazarlama Yetkilisi görevini yürütmekteydi.

SHANGRI-LA CARES, GELIŞTIRILMIŞ SAĞLıK VE GÜVENLIK PROTOKOLLERI
Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Shangri-La Group’un global sağlık ve güvenlik programı Shangri-La Cares ile, misafirlerine güvenli bir ortam sunmayı taahhüt ediyor. Misafirlerin keyifli anların tadını gönül rahatlığı ile çıkarması ve ekip arkadaşlarının huzur ve güvenle çalışması için oluşturulan program, geliştirilmiş protokol ve tedbirlerden oluşuyor.

Shangri-La, Dünya Sağlık Örgütü tavsiyeleri ve yerel otoritelerin genelgeleri uyarınca, operasyon standartlarını tüm gerekli tedbir ve uygulamaları kapsayacak şekilde geliştirdi. Dünya genelindeki tüm otel ve resort’larda konaklayan ya da tesisi ziyaret eden misafirlerin sağlık ve güvenliği için, virüs ve bakterilere karşı yeni sıkı tedbirler hayata geçirildi. Bu önleyici protokoller; sık temas edilen yerlerde ve misafirlerin kullandığı tüm alanlarda arttırılmış hijyen önlemleri, derin temizlik uygulamaları, tıbbi olarak uygun dezenfektanlar ile hijyen sağlanması, ekstra tedbirler ve sosyal mesafe gözetilerek güvenli yemek, toplantı ve etkinliklerin düzenlenmesi gibi uygulamaları kapsıyor. Detaylı daha detaylı bilgiye websitesi linki üzerinden ulaşabilir.

SHANGRI-LA HOTELS AND RESORTS HAKKıNDA
Shangri-La Group’un amiral gemisi konumundaki Shangri-La Hotels & Resorts, operasyonunu dünya genelinde 80’in üzerindeki lüks oteli ve 35.000’in üzerindeki oda sayısı ile sürdürmektedir. Avusturalya, Kanada, Çin, Fiji, Fransa, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Japonya, Malezya, Maldivler, Mauritius, Moğolistan, Myanmar, Filipinler, Singapur, Sri Lanka, Umman Sultanlığı, Tayvan, Tayland, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık; özgün Asya Misafirperverliği ile tanınan Shangri-La otellerinin olduğu ülkelerdir. Grubun ödüllü sadakat programı Golden Circle, Shangri-La Hotels and Resorts bünyesindeki tüm otel ve resortlarda uygulanmaktadır.

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.