• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Setur Suadiye şubesi açıldı

Setur Suadiye şubesi açıldı
Turizm sektörünün köklü kuruluşu Setur, Anadolu Yakası’nın gözbebeği Bağdat Caddesi'nde yeni şube açtı.

İSTANBUL - Turizm sektörünün köklü kuruluşu Setur, Anadolu Yakası’nın gözbebeği Bağdat Caddesi'nde yeni şube açtı. Yurt içinde 43 yetkili satış acentesi, 250’ye yakın sanal acentesi, yurt dışında 90 iş ortağı ile 52 yıldır Türk turizminin lider firmaları arasında yer alan Setur, yeni şubesini İstanbul’un en prestijli caddelerinden Bağdat Caddesi’nde açtı.

Setur; tüm havayollarına ait uçak bileti satışı, yurt içinde 1.600, yurt dışında 300 binden fazla otele rezervasyon imkanı, araç kiralama, transfer, dünya ülkelerine vize hizmetleri, kongre, toplantı ve etkinlik hizmetleri, yurt dışı eğitim hizmetleri, özel uçak ve helikopter kiralama hizmetlerinin tamamını artık Suadiye şubesi ile de müşterilerine ulaştıracak. Haftanın 7 günü; hafta içi ve Cumartesi günleri 09.00-22.00, Pazar günü ise 11.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Suadiye şubesinde, hafta sonlarına özel dikkat çekici etkinlikler de planlanıyor.

“Turizmdeki krize rağmen büyümeyi başardık”
Açılış günü, bir konuşma yapan Setur Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk şunları söyledi: “Setur olarak, geçtiğimiz yılı; turizm sektörü açısından zor bir yıl olmasına rağmen, kaliteden ödün vermeyen, güvenilir hizmet anlayışımız ve her kitleye hitap edebilen geniş ürün portföyümüz sayesin de önemli bir büyüme ile kapattık. Öngörüler yakın geleceğin de benzer seyirde devam edeceği yönünde olsa da Setur olarak yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Türkiye altyapı, kültürel zenginlikler ve organizasyonel yetenekleri açısından dünyadaki en önemli oyunculardan biri ve en kısa sürede mevcut sorunların aşılacağına olan inancımız tam.
Geçen yıl lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni markamız Setur Select ile kişiye özel seyahate yeni bir yaklaşım getirdik. Online kanalımız setur.com.tr'yi dijital teknolojinin son imkanları ile yeniledik.
Sektörün geleceğine olan inancımızla, ürün ve kanala yaptığımız yeni yatırımlarla 2017’de %20’nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz.
Agresif hedeflerimiz paralelinde, %100 müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışımızla, tüm ürünlerimizi misafirlerimize daha da yakınlaştırabilmek için bugün İstanbul Anadolu Yakası’nın kalbi Bağdat Caddesi’nde yerimizi aldık. Misafirlerimizin, yeni şubemize adım attıkları anda Setur’un kalitesini ve samimiyetini hissedecekleri farklı bir ortam yarattık. Sloganımız ise, belkide son günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz motivasyon: “GülümSe”...

SETUR HAKKINDA
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:
SETUR’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.
Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bookinturkey.com, 2001 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen şirketlerine kurumsal seyahat danışmanlığı ve online seyahat çözümleri sunmaktadır.
SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 20 lokasyonda bulunan 40 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.

SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ve 6.058 yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.
1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 14 yolcu kapasiteli 1 adet Falcon 7X tipi jet, 1 adet Falcon 900 LX tipi jet ve 12 yolcu kapasiteli Challenger 605 tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağı bulunmaktadır.


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.