• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Setur Marinaları, mavi bayrakla misafirlerini ağırlıyor

Setur Marinaları, mavi bayrakla misafirlerini ağırlıyor
Mavi Bayrak programı çerçevesinde Türkiye’nin en güzel destinasyonlarında bulunan Setur Marinaları Mavi Bayraklı tesisleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İSTANBUL - Türkiye’de marinacılık gelişimini ve denizciliği destekleyen en önemli markalardan Setur Marinaları Mavi Bayrak aldı. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda 49 ülkede yürütülen ve birbirinden önemli 38 kriterle incelenen Mavi Bayrak programı çerçevesinde Türkiye’nin en güzel destinasyonlarında bulunan Setur Marinaları Mavi Bayraklı tesisleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

setur-marinalari,-004.jpgUluslararası Mavi Bayrak Jürisi’nin açıkladığı 2021 yılı Mavi Bayrak ödülleriyle, bu yıl ülkemizde 519 plaj, 22 marina, 6 bireysel yat ve 10 turizm teknesinde Mavi Bayrak dalgalanırken Setur Marinaları da Mavi Bayrak aldı.

setur-marina-kusadasi.jpgTürkiye’nin lider marina zinciri olarak denizcilerin farklı beklentilerine kuzeyden güneye 10 marinasıyla cevap veren Setur Marinaları; Antalya, Ayvalık, Çeşme, Finike, Kaş, Kuşadası, Marmaris ve Yalova marinaları ile Mavi Bayrak aldı.

setur-marina-ayvalik.jpg

Mavi Bayrak Programı, Avrupa Birliğinin 1987 yılını çevre yılı ilan etmesi ile başladı. Çıkış noktası halk sağlığını korumak ve bunu çevre eğitimi ile bilinçlendirmek olan uygulama, ülkemizde 1993 yılında başladı. 

38 önemli kritere sahip Mavi Bayraklı marinaların, çevre eğitimi ve bilinçlendirme etkinlikleri düzenlemesi, doğal kaynak verimliliği, çevre dostu ürünler, atık ve atık su yönetimi konularında çevre yönetim faaliyetleri yürütmesi, deniz suyu kalitesine dair temizlik şartlarını sağlaması, hassas, doğal alanların korunması için yasa ve yönetmelik gereksinimlerini karşılaması, deniz kirlenmesi, yangın ve diğer kazalar için acil durum planı ve emniyet tedbirlerini almış olması zorunlu kriterlerden bazılarıdır.

setur-marina-finike.jpgSetur Marinaları Hakkında 

Türkiye’nin lider marina işletmecisi Setur Marinaları, Koç Topluluğu bünyesinde faaliyetlerine 41 yıl önce Çeşme Altın Yunus Marina ile başlamıştır. Kalamış & Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Antalya, Finike ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinada bayrağını dalgalandırmaktadır. Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin sayılı zincir işletmelerinden olan Setur Marinaları, Türkiye marina işletmeciliği sektörünün lideri konumundadır.

setur-marina-finike-001.jpg

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.