Yuntdağlılar Turizm Festivali

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yuntdağlılar 5. Kültür ve Turizm Festivali ve 1. Çocuk şenliği'nde bu yılın "Yörük Beyi" oldu

MANİSA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yuntdağlılar 5. Kültür ve Turizm Festivali ve 1. Çocuk şenliği'nde bu yılın "Yörük Beyi" oldu.
Manisa merkeze bağlı Ortaköy piknik alanında, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, geçen yıl ilk kez onursal olarak Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a verilen "Yörük Beyliği" için bu yıl 1 TL'den başlayan açık arttırma düzenlendi. Açık arttırmada 12 bin TL veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, bu yılın Yörük Bey'i ilan edildi.
Yörük Beyliği unvanını kazanan Tanrıverdi, piknik alanındaki vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, "Bizim kültürümüz dürüst olmayı ahlaklı olmayı, edepli olmayı tavsiye etmiştir. Bir Yörük kardeşiniz olarak şu güne kadar sizin başınızı boynunuzu öne eğdirecek bir kirliliğim, çirkinliğim, ahlaksızlığımın ve edepsizliğimin olmadığını her biriniz gördünüz. Size yakışır bir şekilde 8, 5 yıldır hareket etiğimin farkındasınız. İnşallah önümüzdeki dönem de yine aynı duygularla size hizmet etmeyi bir görev ve sorumluluk biliyorum" diye konuştu.
Tanrıverdi, Yuntdağı'nın önceden tanınmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Çünkü önceden dağdı burası, bizim hizmetlerimizle çok şükür bağ oldu. Göletler ortaya çıktı, sulama sondajları yapılıyor, hani atasözümüz var,
'Bakmazsanız dağ, bakarsanız bağ olur'. Biz Yuntdağı bölgemizin 63 köyüne çok güzel hizmetleri getirdik. Suyumuzdan yolumuza, çocuklarımızın Oyun alanlarına kadar özellikle Köydes projemizle çok güzel hizmetleri ortaya koyduk. Artık ustalık Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yakışıyor. Ustamızla birlikte daha güzel hizmetleri sunacağız. Yörük demek Aydın insan, dürüst insan, demokrat insan, bilgili insan demektir. Yörük adımızdan da anlaşılacağı gibi yürüyen Türk demektir. Biz Türkiye'de yürüye yürüye, geze geze her kültürü yakından bilen ve faydalanan insanlarız. "
Festivalde Mehter takımı gösterisi, konserler, hediye çekilişleri, yarışmalar yapıldı.
Festivale AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili adayları, CHP Manisa Milletvekili Adayı Özgür Özel, MHP Manisa milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Eski Maliye Bakanı Sümer Oral da katıldı.

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!