Yerleşik Ruslar: Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutluyuz

Rus asıllı Anna Larina , Anna Hamutova, Vitana Kalenek sosyal medya hesaplarından Atatürk'e sevgilerini bildiren fotoğraflar paylaştı.​​​​​​​Yerleşik Ruslar, '' Çağdaş Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutlu ve huzuru içindeyiz. '' dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya
- Ayasofya imamı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çirkin sözleri ile hakarette bulunurken Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Rus asıllı Anna Larina , Anna Hamutova, Vitana Kalenek sosyal medya hesaplarından Atatürk'e sevgilerini bildiren fotoğraflar paylaştı.
Yerleşik Ruslar, '' Çağdaş Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutlu ve huzuru içindeyiz. '' dedi.



Rus turizmci Andrey Baranov da, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan onur ve gurur duyması gerektiğini söyledi. Andrey Baranov, '' Benim için Atatürk demek çağdaş Türkiye demek.Bence Türkler Atatürk'ün kıymetini iyi bilmeli. Mesela Alanya'da  43 ülkeden 25 binin üzerinde değişik milletten insan yaşıyor.'' şeklinde konuştu. 



Uzun yıllardır Alanya'da yerleşik yaşayan Anna Lariha , 'Atatürk Türkiyesi Alanya'da yaşamaktan çok mutluyum.'', '' Sonsuza değin kalbimdesin', sözlerini paylaştı. Anna  Hamutova da Atatürk'ün kurduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan huzur ve mutluluk duyduğu söyledi.  Rusların en büyük hayalinin Türkiye'de Antalya Alanya Da yaşamak olduğunu belirten Anna Hamutova, ''Böylesi çok güzel coğrafyası olan Türkiye Cumhuriyeti'nin her bir bireyi Atatürk'e teşekkür borçlu. Çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti kuran Atatürk'e sevgi ve selamlar. Atatürk'ü anlamak için her yıl Şafak Ayini için Çanakkale'ye gelen Yeni Zelandalı ve Anzaklı anne ve babalara söylediği sözleri iyi bilinmelidir. '' dedi. 




Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor