Yeni harika:Peri bacaları

Kapadokya Peri Bacaları, 2011 yılında açıklanacak dünyanın yeni 7 tabiat harikasının en güçlü adayları arasında bulunuyor.

LONDRA - Kapadokya Peri Bacaları, dünyanın yeni 7 tabiat harikasının en güçlü adayları arasında bulunuyor. İnternetteki, 250'den fazla turizm ve seyahat dergileri tarafından yapılan son düzenlemede, 2011 yılında açıklanacak olan dünyanın yeni 7 tabiat harikası için dünya genelinde 21 bölge belirlendi.
Aralarında peri bacalarının da bulunduğu 21 aday bölgenin, dünyanın yeni 7 tabiat harikasına en güçlü adaylar olduğu vurgulandı.
Değerlendirmede, peri bacalarının, 60 milyon yıllık bir jeolojik geçmişe sahip olduğu, ayrıca 2 bin yıl önce hristiyanların ilk kiliseleri bu bacalar içinde kurdukları belirtildi.

Manşetler

İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı