Yangından sonra Manavgat'a yağan yağmur soğutmaya yetişti

Manavgat'ta vatandaşlar, yağan yağmurda, ''Rahmet yağdır. Bu rahmetten kaçılmaz, diyerek yağmur altında kalarak sevincini gösterdi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
10 gün Antalya'nın Manavgat ilçesinde sıcak ve poyrazlı havada yanan ormanlar sonrası insanlar yağmur yağması için dua ederken turizm şehrine rahmet dün 18:15'te yağdı. 30 dakika sağanak şekilde yağan yağmur,  yangın sonrası yanan ormanlık alanlar ile köylerde soğutma çalışması yağan rahmetle tamamlanmış oldu. 
Manavgat'ta bazı vatandaşlar, yağan yağmurda, ''Rahmet yağdır. Bu rahmetten kaçılmaz, diyerek yağmur altında kalarak sevincini gösterdi. Bir vatandaşta, ellerini göğe kaldırarak Ya Rabbi! Hikmetinden sual olmaz ama;rahmetini  yangında indirseydinde kimseye muhtaç olmasaydık.' dedi. 

Manşetler

Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
İTF 2026, Türkiye turizmine ivme kazandıracak
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!
Air Astana, yapay zeka destekli yönetime geçti