Yalçın Aydın Hilton Moda Müdürü

Tartışmalı şekilde yapılan "corner" adıyla bilinen Eylül ayında açılacak olan Double Tree By Hilton Hotel Moda'nın Genel Müdürü Yalçın Aydın oldu.

İSTANBUL- İmara aykırı yapıldığı iddiasıyla protestolar yaşayan ve tartışmalı şekilde yapılan "corner" adıyla bilinen Kadıköy Mühürdar'da
Eylül ayında açılacak olan Double Tree By Hilton Hotel Moda'nın Genel Müdürü Yalçın Aydın oldu.
Şehir otelciliğinin önde gelen markası Hilton'un tüketiciye daha butik ve sıcak hizmet verebilmek amacıyla geliştirdiği Double Tree'nin, Türkiye'deki ilk ve en yeni oteli Double Tree By Hilton Hotel Moda'nın Genel Müdürlüğüne turizm sektöründe deneyimli bir isim olan Yalçın Aydın getirildi.
Yıllardır turizm ve otelcilik sektöründe farklı kademelerde görev alan Aydın, yeni görevinden önce, Hilton Dalaman Golf Resort & Spa'nın İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyordu.
Marmara Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı, ardından İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü İşletme Bölümü'nden mezun olan, Fransızca ve İngilizce dil eğitimi gören Aydın evli ve bir çocuk babası.

Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor