WTM’de ÖZBİ tanıtım yaptı

WTM 2008’e katılan ÖZBİ; Türkiyenin dört bir yanındaki otelleri tanıtan Katalog, CD ve flayer tanıtım kitlerini dağıtarak Türkiye'nin tanıtımın yaptı..

LONDRA- Dünyanın en büyük 3. Turizm Fuarı Londra World Travel Market 2008"e katılan ÖZBİ; Türkiyenin dört bir köşesinde üyesi olan otelleri tanıtan Katalog, CD ve flayer tanıtım kitlerini dağıtarak Türkiye'nin tanıtımını yaptı..



Başkan Hasan Gülkaynak: “Özellikle Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay"ın; Özel Belgeli ve Butik Otellere olan desteğinden dolayı çok memnun olduklarını ve bu ciddi desteğin çalışmalarımızda bizi daima motive etmektedir” dedi.
Gülkaynak, 2009 tanıtım kitlerini ÖZBİ üyelerinin maddi ve manevi destekleriyle ve başarıyla hazırladıklarını belirterek “Bu hazırlık bizim için gurur verici olmuştur. Evvelce belirlenen yaklaşık 6 fuara aynı şekilde katılmayı planlıyoruz” dedi.



WTM"ye ÖZBİ"yi temsilen katılan Koordinatör Yavuz Dilmen ise ÖZBİ standının çok ilgi gördüğünü ve fuarın çok başarılı geçtiğini belirterek, “Bu yıl ÖZBİ"ye tahsis edilen standın yeri maalesef iyi değildi. Buna çok üzüldük. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ile uygun olmadığı konusunda yaptığımız görüşmede yerimizi kendisinin seçtiğini öğrendik. Türkiye"de ve dünyada giderek yayılan butik otelcilik ve Türk turizmi adına bu bizleri üzdü” dedi.

Manşetler

İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor