WTM: Turizm zaman istiyor

Dünya Turizm Fuarı'nDa (WTM) Global Trends Report 2010 çalışması raporuna göre turizm ve seyahat sektöründeki toparlanma zaman alacak.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

LONDRA/İNGİLTERE- Dünya Turizm Fuarı'nda (WTM)  Global Trends Report 2010 çalışması raporuna göre turizm ve seyahat sektöründeki toparlanma zaman alacak. İyimser tahminler kriz öncesi düzeye çıkılmasını en erken 2011 sonu olarak gösterirken, ABD ve İngiltere gibi krizden en çok etkilenen ülkelerde yeniden toparlanmanın 2016"yı bulabileceği belirtiliyor.

MOBİL UYGULAMALAR
Tüketiciyi seyahat dünyasına çekmek için örnek olarak gösterilen alanların arasında ise, başını cep telefonu uygulama ve teknolojilerinin çektiği mobil sektör ile internet üzerinde kurulan sosyal paylaşım siteleri sayılıyor. Bu alanda son yıllarda Avrupa"da kullanımı hızla artan Iphone uygulamalarına vurgu yapılırken, bir çok şirket ve hatta ülkenin mobil teknolojileri, talep artırıcı unsur olarak kullanmaya başlaması da dikkatlere sunuluyor.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu