Vurl Öger: Yalan haber yazıyorlar

Almanya’nın önemli turizm dergisi FVW’ye açıklama yapan Vural Öger “Türkiye’de tur operatörlüğüne döneceğim şeklinde yazılan haberler yalandır” dedi

BERLİN- Almanya’nın önemli turizm dergisi FVW’ye açıklama yapan Vural Öger “Türkiye’de tur operatörlüğüne döneceğim şeklinde yazılan haberler yalandır” dedi
Vural Öger, 4 milyon avronun üzerinde yatırım yaparak internet üzerinden tur operatörlüğü faaliyeti yapacağı ve 5 yılda 500 bin yolcu hedefi koyduğu yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.
Bazı yayınlarda 'Özel Haber' diye sunulan haberlerin uydurma olduğunu belirten Vural Öger “Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum, hepsi uydurma yalan, sözde benim ağzımdan çıkan kelimelermiş gibi haber yapmışlar. Ben hiçbir yere böyle bir açıklamada bulunmadım” dedi.
Vural Öger, 2010’da Öger Tours’u Thomas Cook’a sattığını, artık daha az çalışıp özel yaşamına daha çok zaman ayırmak istediğini söyledi. Sadece uçak bileti satan Öger Türk Tur’un faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Vural Öger,  Majesty Hotel zinciri ve kızı Nina Öger’in yönettiği incoming acentesi Holiday Plan’ın ise Öger Tours için çalışmayı sürdürdüğünü bildirdi.

Manşetler

Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor
Antalya'da beş yıldızlı otel sayısı İspanya'dan çok!
Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor