Vizeye 1200 lira posta ücreti eklendi!

Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne tam üye yapmak vaadi ile iktidara gelen AKP, aradan geçen 23 yılda vatandaşları vize kuyruklarına ve aracı şirketlere mahkum etti.

İSTANBUL - Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne tam üye yapmak vaadi ile iktidara gelen AKP, aradan geçen 23 yılda vatandaşları vize kuyruklarına ve aracı şirketlere mahkum etti. Vatandaşlar, 250-500 Euro arasında değişen ücretlere rağmen vize randevusu bulamaz hale geldi. Randevu bulup işlemlerini yaptıranlardan ise ek 1.200 TL daha istendi.

İstanbul’daki VFS Global isimli firma vize başvurusu yapan vatandaşların pasaportlarını 1.200 TL kargo ücreti karşılığında evlere göndermeye çalıştı.

Vatandaşlar pasaportlarını kendileri almak istediklerini paylaşınca ortalık karıştı. Polis müdahalesi ile gerginlik azaltılırken şirket kepenk indirdi. 

Manşetler

Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!
Türkiye’nin 2025 mutfak merakı; viraller, yöreler, egzotikler
Hediye Güral: Turizmde yeni temalar gelişiyor
Bakan Ersoy: İstanbul dünyanın bir numaralı gastronomi şehri
FITUR'da kadın liderliği için platform rolü araştırılacak.
78 valiz boş geldi, yolcular sinir krizi geçirdi!
Ruslar turistler birinciliği Almanlara kaptırdı!