Viking Sea ve Viking Venüs Malta'dan yola çıkıyor

Viking Sea ve Viking Venüs, Valletta, Malta'dan üç yeni güzergahta yola çıkıyor. Bu yolculuklar aşıları tam olan yolculara açık denildi.

VALETTA / MALTA - Viking Sea ve Viking Venüs, Valletta, Malta'dan üç yeni güzergahta yola çıkıyor. Bu yolculuklar aşıları tam olan yolculara açık denildi.
Güzergahlar 11 günlük 'Malta ve Adriyatik Mücevherleri' ve 'Malta ve Yunan Adaları Keşfi' ve 21 günlük 'Malta, Adriyatik ve Yunanistan'dır. Viking ayrıca , Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'ndan Malta'ya aktarmasız uçuşlar sunmak için alnızca Viking yolcuları için Lufthansa ile ortaklık kurdu.

Bu yaz ve sonbahar yolculukları için sınırlı yer mevcut
'Zengin tarihi ve çarpıcı doğal güzelliği ile Malta, birçok Amerikalı gezginin henüz keşfetmediği, Akdeniz'de gerçekten bir mücevherdir. Viking Yönetim Kurulu Başkanı Torstein Hagen, kızım Karine ve ben Malta'da geçirdiğimiz zamandan son derece keyif aldık ve bu harika ülkeyi daha da fazla gezginle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz' dedi.

Çoğu eyaletten aşılanmış Amerikalılara izin verildi
Yine Haziran ayında CDC, 110 ülke ve bölge için seyahat önerilerini hafifleterek Malta'yı Seviye 1 veya COVID-19 için en düşük risk olarak sıraladı .

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı