Van, Moskova Mıtt Fuarı'nda

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Moskova'da açılan Mıtt Fuarı'nda Van standını ziyaret etti.

Günay, Moskova'da Emine Erdoğan ile Van standını ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Moskova'da açılan Mıtt Fuarı'nda Van standını ziyaret etti.
Van Valiliği, dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak gösterilen Rusya'nın başkenti Moskova'daki MITT Fuarı'nda bu yıl da stant açtı. Vanlı turizmcilerin de yer aldığı Van standını Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ziyaret etti. Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya tarafından karşılanan Emine Erdoğan'a ziyaret anısına Van halısı ve kenti tanıtan materyaller hediye edildi. Van'ın son yıllardaki turizm alanındaki çalışmalarını beğenerek takip ettiğini ifade eden Erdoğan, yeni yapılmaya başlanan 5 yıldızlı otellerle birlikte kentin kısa zaman içinde bölgenin çekim merkezi konumuna geleceğine inandığını söyledi.
Fuarlarda Van standını her ziyaretinde ölen kedisini hatırladığını kaydeden Bakan Günay, 2011 yılında Van'da 2'ncisi yapılacak olan Turizm Fuarı'nın resmi logosunda da ölen kedisinin resmini kullanmayı düşündüğünü söyledi.
Günay'la birlikte bakanlık bürokratları ve fuara katılan Antalya, Muğla valilileri de Van standını ziyaret etti

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”