Ünlü aşçılar Kıbrıs’ta buluştu

Türkiye’nin ünlü aşçıları Biz Bize Gastronomi” etkinliği nedeniyle Kıbrıs Artemis Otel’de Öztiryakiler ve Ekol Gıda’nın sponsorluğunda buluştular.

BAFRA / KKTC - “Biz Bize Gastronomi” etkinliği nedeniyle Türkiye’nin her bölgesinden ünlü aşçılar Kıbrıs Artemis Otel’de Öztiryakiler ve Ekol Gıda’nın sponsorluğunda buluştular.



Çeşitli etkinliklerle devam eden etkinlik Mustafa Keser’in sahne aldığı gala gecesiyle son buldu. Gala gecesinde Mustafa Keser şarkıları ve fıkralarıyla herkesi eğlendirdi. “Biz Bize Gastronomi” etkinliğinde partiler, seminerler, workshoplar ve orijinal yemekler gösterileri yapıldı.



MUTFAKTA İZ BIRAKANLAR ANILDI
Etkinlik programı şöyle gerçekleşti. Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki ve Ekol Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bilen’in açılış konuşmasından sonra “Geçmişten Günümüze Öztiryakiler ve Ekol Gıda sunumu yapıldı.



Daha sonra sektörü bekleyen yenilikler hakkında bilgler verildi.  Sosyal medya kullanımı  hakkında Djital Medya Uzmanı Utku Çankaya sunum yaptı. İç Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Osman Müftüoğlu sağlıklı beslenme konusunda konuşma yaptı. Etkinlikte Mutfakta İz bırakanlar’ın anıldığı bölüme yer verildi.










 

Manşetler

Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”
Kral öldü, milyar dolarlık imparatorluk sahipsiz kaldı
Pegasus 142 milyon euroya iki havayolu şirketi aldı
Ekolojik belgeselin Kalbi Bozcaada'da atacak:
Coral Group Hotels: Kışın odak MICE ve sağlık olacak
American Airlines’ta yolcu tercihlerine göre koltuk takibi