Ünlü aşçılar Kıbrıs’ta buluştu

Türkiye’nin ünlü aşçıları Biz Bize Gastronomi” etkinliği nedeniyle Kıbrıs Artemis Otel’de Öztiryakiler ve Ekol Gıda’nın sponsorluğunda buluştular.

BAFRA / KKTC - “Biz Bize Gastronomi” etkinliği nedeniyle Türkiye’nin her bölgesinden ünlü aşçılar Kıbrıs Artemis Otel’de Öztiryakiler ve Ekol Gıda’nın sponsorluğunda buluştular.



Çeşitli etkinliklerle devam eden etkinlik Mustafa Keser’in sahne aldığı gala gecesiyle son buldu. Gala gecesinde Mustafa Keser şarkıları ve fıkralarıyla herkesi eğlendirdi. “Biz Bize Gastronomi” etkinliğinde partiler, seminerler, workshoplar ve orijinal yemekler gösterileri yapıldı.



MUTFAKTA İZ BIRAKANLAR ANILDI
Etkinlik programı şöyle gerçekleşti. Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki ve Ekol Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bilen’in açılış konuşmasından sonra “Geçmişten Günümüze Öztiryakiler ve Ekol Gıda sunumu yapıldı.



Daha sonra sektörü bekleyen yenilikler hakkında bilgler verildi.  Sosyal medya kullanımı  hakkında Djital Medya Uzmanı Utku Çankaya sunum yaptı. İç Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Osman Müftüoğlu sağlıklı beslenme konusunda konuşma yaptı. Etkinlikte Mutfakta İz bırakanlar’ın anıldığı bölüme yer verildi.










 

Manşetler

Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor