Universal Sağlık'a yabancı ortak

Türkiye’nin en büyük hastane grubu olan Universal Sağlık Yatırımları Holding A.Ş, Daruma Kurumsal Finansman firması aracılığıyla yabancı ortaklık kuruyor

İSTANBUL- Bünyesinde 18 hastane bulunan Türkiye"nin en büyük hastane grubu olan Universal Sağlık Yatırımları Holding A.Ş, Daruma Kurumsal Finansman firması aracılığıyla yabancı ortaklık kuruyor.
Daruma Kurumsal Finansman firması olarak, Aralık 2009"da aracılık yaptığı Medical Park Hastaneler Grubu - Carlyle ortaklığını, 2010 Temmuz ayında aracılık yaptığı Memorial - QFIB - Argus Capital ortaklığına arıcılık yaptı. Türkiye'nin özel hastane sektörlerine olan yerli ve yabancı yatırımcı tiğini belirten Daruma aracılık hizmetlerini sürdürüyor.



Türkiye"nin en büyük sağlık kuruluşu Universal Sağlık Yatırımları Holding A.Ş'yi bünyesinde bulunan 18 hastane ile ortaklık yapılandırmasına aldı.
Bünyesinde Alman Hastanesi, Çamlıca Hastanesi, İtalyan Hastanesi, Ege Sağlık İzmir Hastanesi gibi Türkiye"nin bilinen ve tanınan marka hastanelerini barındıran Universal Sağlık Yatırımları Holding A.Ş (Universal Hastaneleri, Alman Hastanesi, Vatan Hastanesi) ile Eylül ayında başlayan ortaklık yapılandırma, finansman çalışmaları ve görüşmeleri Daruma tarafından sürdürülüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Universal Sağlık Yatırımları Holding A.Ş için dünyanın konusunda uzman çok değerli ve sayılı yatırımcıları ile şirket evlilikleri süreçleri çerçevesinde görüşmeler yapılıyor.

Manşetler

Çinli turistler neden yabancı seyahat acentelerini seçmiyor
Çinli gezginler kış turizmi için İspanya’ya akın etti
Turizm yeni bir döneme girdi: Veri, istihbarat ve gelecek
Acentelere Paloma Diamond 2025 Ödülleri verildi
Setur Marinaları, Göcek’te yeni bir dönem başlatıyor
Pegasus, Çekya'da Smartwings Grubu'nu satın aldı
Yolcu uçağı pistten çıktı, toprağa saplandı
Atina Havalimanı’nın genişleme ihalesine Türkler talip
2. Noel Baba Festivali Demre'de 18 Aralıkta başlıyor!
2027  “Türkiye İnanç Turizmi Yılı” Olmalı