Unilever atıştırmalık markası Graze’yi şov yıldızına sattı

Unilever, atıştırmalık markası Graze’yi şov yıldızı Jamie Laing'e sattı. Candy Kittens ismini verdiği bir şirketi daha bulunan Laing'in, satış için fiyat açıklanmasa da, 35 milyon sterlin ödediği telaffuz ediliyor.

LONDRA -  Unilever, atıştırmalık markası Graze’yi şov yıldızı Jamie Laing'e sattı. Candy Kittens ismini verdiği bir şirketi daha bulunan Laing'in, satış için fiyat açıklanmasa da, 35 milyon sterlin ödediği telaffuz ediliyor.
İngilizler’in ünlü atıştırmalık markası Graze el değiştirdi. Unilever, geçtiğimiz yıl satışları neredeyse yarı yarıya düşen Graze’yi, Candy Kittens’in de sahibi olan şov yıldızı Jamie Laing’e devretti. Satış için fiyat açıklanmasa da, 35 milyon sterlin rakamı telaffuz ediliyor.

Jamie Laing  ve eşi Sophie Habboo

Unilever’in güzellik ve hijyen markalarına odaklanacak bir yapılanmaya giriştiği, elindeki Marmite, Colman's ve Bovril'i de satmak için hazırlık yaptığı belirtildi. 

BU MARKAYI HEP SEVERDİM

Satışın ardından konuşan Jamie Laing, "Graze'i her zaman sevdim. Onlar, İngiltere'nin sağlıklı atıştırmalıklar konusundaki düşünce tarzını değiştirdiler ve bence bunu daha da ileriye götürebiliriz." dedi.

Manşetler

CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu