BURSA- Hemen her kayak severin başıca tercihi olan Türkiye'nin önemli kış turizmi ve kayak merkezlerinden Uludağ'da özellikle hafta sonları trafik karmaşası yaşanıyor.
Polisler dağdaki trafiği çözebilmek için saatlerce uğraşıyor.
Uludağ hafta sonları tatilcilerin akınına uğrarken ortaya çıkan trafik kargaşası dinlenmeye gelen kayakseverleri çileden çıkarıyor.
Modern kayak tesisleri ve lüks otelleriyle Türkiye"nin en iyi kayak merkezleri arasında ilk sıralarda yer alan Uludağ, hafta sonları özellikle büyük şehirlerden günübirlik olarak gelen kayakseverlerin ilgi odağı oluyor.
"Beyaz Cennet"in sorunlarının başında gelen otopark sorunu bir türlü giderilemedi.
Her hafta sonu ortaya çıkan trafik kargaşası sürücüleri bıktırdı.
Jandarma tıkanan trafiği açmak için saatlerce uğraşırken tatilciler Dinlenmeye geldiğimiz Uludağ"da daha fazla moralimiz bozuldu. Bu kadar güzel tesislerin bulunduğu Uludağ"da bu çirkinliği görmek ve yaşamak istemiyoruz, sözleriyle yakındı.
Kar kalınlığının 2,5 metreye ulaştığı Uludağ"da ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu