Ukraynalı Ressam Mykola Strus’un sergisi Büyükşehir'de açıldı

Büyükşehir Belediyesi ve Ukrayna Aile Derneği işbirliği ile açılan resim sergisi sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ukrayna Aile Derneği işbirliği ile Ukraynalı sanatçı Mykola Strus’un özel bir teknik uygulayarak ürettiği resimler Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası fuaye alanında sergilendi. Sergi açılışına, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Ukrayna Aile Derneği Başkanı Vita Mikaylova, Ukrayna Antalya Muavin Konsolosu Sergii Kaian, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Alperen Erkazancı, Ukraynalı ve Antalyalı sanatseverler katıldı.  Açılışın ardından Ukraynalı sanatçı Lishun Alla sergiyi gezen sanatseverlere Ukrayna’ya ait müzik aleti Bandura eşliğinde şarkı söyledi. 

ÇOK ÖZEL ESERLER ORTAYA KOYUYOR
Ressam Mylola Strus’un deriden özel olarak imal edilmiş tuallere kendi geliştirdiği özel boyaları kullanarak çizdiği resimler büyük beğeni topladı. Sanatçı, hayati konumu ve değerleri olan parlak kişilikleri, kendi geliştirdiği teknikle resmederek çok özel eserler ortaya koyuyor. 

Manşetler

2026 En İyi Turizm Köyü Adayı Adatepe'nin Özellikleri
TCDD’den ilaçlama için ‘dikkatli olun’ çağrısı
Dünya Latte Sanatı Şampiyonası'nda nasıl ikincilik elde etti?
243 kiloluk ton balığına 3,2 milyon dolar
23 takım ve 27 ülkeden 161 bisikletçi, 1133,5 km yarışacak
Havacılık şirketinin lisansı iptal edildi
Ege’nin iki yakası, basketbol ve müzik ile Sakız’da buluşuyor
WTTC, küresel liderleri Mısır’da bir araya getiriyor
TAP Air Portugal en iyi stopover programı ödülünü kazandı
2026’nın Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da başladı