Uğur Ofluoğlu Boğaz’da yeni otelde görevde

Türk turizinin deneyimli ismi Uğur Ofluoğlu, Taca İnşaat ve Summer Tour ortaklığında Salıpazarı’nda yeni otele genel müdür oldu.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
İnşaat sektörünün devlerinden Taca İnşaat ve sektörün önde gelen turizm grubu Summer Tour ortak girişimi ile projelendirilen İstanbul Salı Pazarındaki ilk otel yatırımlarına Türk turizminin deneyimli yöneticilerinden Uğur Ofluoğlu, inşaat genel müdür olarak atandı.

300 MILYON DOLARLıK 5 ADET OTEL PROJESI GELIYOR
Grubun İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 300 milyon dolarlık 5 adet başka otel yatırım projesi bulunuyor. Tophane’de bulunan İstanbul Modern Müzesi’nin karşısında yer alan 250 yataklı otel için halen dünyanın önemli marka zincir otelleri ile görüşmeler sürüyor.
Otelin genel müdürü Uğur Ofluoğlu, uzun yıllar Titanic Hotels Grubu’nda görev yaptıktan sonra bir çok önemli otel zincirinde genel müdürlük yaptı.


UĞUR OFLUOĞLU KİMDİR?
Ege Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Yönetim’nden lisansı bulunan Uğur Ofluoğlu, Titanic Hotels Kartal ve Bayrampaşa’da genel müdür olarak görev yaptı. Daha sonra Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts’da genel koordinator olarak görev yaptıktan sonra Taca İnşaat ve Summer Tour’un yeni oteline genel müdür olarak atandı.



 

Manşetler

 Ormana'nın En İyi Turizm Köyü seçilmesi tesadüf değil!
Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor