UFS sokakları istila etti

Türkiye’de ev dışı gıda sektörünün* lideri olan UFS, 10 Haziran’da ‘Sokakları İstil⒠projesini 10 bin UFS çalışanıyla gerçekleştirdi.

İSTANBUL- Türkiye"de ev dışı gıda sektörünün* lideri olan UFS, 10 Haziran"da "Sokakları İstilâ" projesini çalışanlarıyla gerçekleştirdi. Etkinliğe 65 ülkeden ülke genel müdürleri, üretim, satış, pazarlama, insan kaynakları, finans ve tedarik zinciri gibi şirketin tüm departmanlarından oluşan 10 bin UFS çalışanı katıldı. Türkiye"den ise 102 kişinin katıldığı etkinlik çerçevesinde Tekirdağ"dan Malatya"ya, Gaziantep"ten Manisa"ya 20 şehirdeki UFS müşterileri ve iş ortaklarıyla bir araya gelindi.

 



UFS Türkiye Genel Müdürü Serhat Ünsal"dan krem brüle şov

Sabah erken saatte UFS Türkiye Genel Müdürü Serhat Ünsal"ın açılış konuşmasıyla başlayan "Sokakları İstilâ" UFS çalışanlarının müşterilerinin mutfaklarını ziyaretleriyle devam etti. Proje kapsamında, UFS"nin tüm departmanları ve müşterileri bir araya gelerek kalite-zaman anlamında pratik çözümleri konuştu ve sektöre ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.UFS"nin yemek çözümleri sunan ürünlerinin de gösterildiği proje kapsamında, ürünler müşterilerin mutfaklarında ekiplerce hazırlandı ve şeflere sunuldu.

"Sokakları İstilâ" ile müşterileri ve iş ortaklarıyla sohbet etme fırsatı da bulan farklı departmanlardaki UFS ekiplerinin bugüne özel olarak hazırladığı yemek gösterileri de renkli görüntüler oluşturdu.

UFS Genel Müdürü Serhat Ünsal"ın da mutfağa girerek krem brüle hazırladığı proje, UFS"nin geçenlerde şeflere özel bir bilgi merkezi olarak hizmete açtığı CHEF"INN"de son buldu. Kendileri için yemekler hazırlayan ekipler, günün yorgunluğunu CHEF"INN"de attı.

Manşetler

Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu
TBMM: Kartalkaya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı sorumlu değil
İTO’dan İstanbul için turizm çağrısı: Oda başı gelir artırılmalı
Dolandırıcı acentelere 23 yıl men cezası
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdı
Tarihi SGK binası Mövenpick Old Town Oteli oldu
İran’daki savaş Van turizmini vurdu
Bacacı Yatırım Holding: Yüzde 30 büyüme hedefliyoruz
Savaş havacılığı vurdu: Bilet fiyatları fırladı, iflas uyarısı geldi