Uçakta pide servisi başladı

Yolcular tarafından beğeniyle karşılanan pideler, bulutlar arasında enfes bir ziyafet sunuyor.

İSTANBUL- Pidelerini bazı özel hava yolu şirketlerinin uçaklarında servis etmeye başlayan Aktaşlar Lezzet Grubu, ulaştığı kitleyi genişletmeye devam ediyor. Yolcular tarafından beğeniyle karşılanan pideler, bulutlar arasında enfes bir ziyafet sunuyor.

Ordu’daki küçük bir restorandan dünyaya açılan bir şirkete dönüşen Aktaşlar Lezzet Grubu, birbirinden lezzetli pidelerini uçaklar aracılığıyla daha farklı kitlelere ulaştırarak büyümeye devam ediyor.

Mayıs 2018 itibariyle peynirli ve kuşbaşı-kaşarlı pidelerini bazı özel hava yolları şirketleri uçaklarının menüsüne ekleyen Aktaşlar Lezzet Grubu, daha çok hava yolu şirketiyle anlaşmayı hedefliyor. Şimdiye dek uçaklar aracılığıyla yaklaşık 10.000 kişiye ulaşan lezzetli Ordu pideleri, kolay servis edilmesi sayesinde uçaklarda yenilebilecek farklı alternatiflerden biri oluyor.

Anlaştıkları uçuş firmaları yolcularının pideleri oldukça lezzetli bulduklarını dile getiren Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; “Pidelerimizi hava yollarıyla görüşüp onların isteğine özel olarak hazırlıyoruz. Hava yolunun istekleri doğrultusunda hazırladığımız pideler sayesinde yolcular yedikleri yemekten keyif alıyor. Biz de müşteri odaklı bir firma olduğumuz için bu durumdan oldukça memnunuz.” dedi.

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”