Uçağı kaçıran yolcu,camları kırdı

Uçağı kaçırdığını öğrenen şahıs, sinirlenerek terminaldeki cam kapıyı kırdı.Gözaltına alınan şahıs, 200 euro'luk bedeli ödeyince serbest bırakıldı

İSTANBUL -Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle Münih'e gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda uçağı kaçırdığını öğrenen şahıs, sinirlenerek terminaldeki cam kapıyı kırdı. Gözaltına alınan şahıs, 200 euro'luk bedeli ödeyince serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, THY'nin 07.50'deki İstanbul-Münih uçağına binmek üzere eşi Yasemin D. ile birlikte saat 06.15'te Atatürk Havalimanı'na gelen Yılmaz D., bilet ve bagaj işlemlerini yaptırdıktan sonra pasaport kontrolüne yöneldi. Öndeki kuyruğun uzun olduğunu görünce THY görevlileri ve polisten yardım isteyen şahıs, uçağa yetişemeyince girişteki cam kapıyı tekmeleyerek kırdı. Polis tarafından gözaltına alınan Yılmaz D., cam kapının 200 euroluk bedelini ödeyince serbest bırakıldı.



Uçuş saatinden yaklaşık 2 saat önce Atatürk Havalimanı'na geldiğini öne süren Yılmaz D., "Dışarıda girişte kuyruk vardı, orada bekledik ve girdik. Sonra içeri girişte THY kontuarlarında bekledik. Bütün uçuşlar için iki kontuar çalışıyordu. Ben de sonunda patladım ve orada kapıya vurdum ve cam kırıldı. Benden bunun parasını aldılar zaten. Ama hala bana yardım edecek kimse yok. Benim Almanya'ya gitmem gerek" diyerek kendini savundu.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri