TuttoFood'da gıdacılar buluşması

"TuttoFood-Gıda, Yiyecek, İçecek, Gıda İşleme Teknolojisi Fuarı", bu yıl 10-13 Haziran tarihleri arasında Milano'da yapılacak

MİLANO- Gıda alanındaki alıcı ve satıcıların buluştuğu en önemli fuarlardan olan "TuttoFood-Gıda, Yiyecek, İçecek, Gıda İşleme Teknolojisi Fuarı", bu yıl 10-13 Haziran tarihleri arasında Milano'da yapılacak. Gıda pazarındaki yeni ürün ve trendlerin buluşma noktası olan fuara, ABD'den Japonya'ya kadar tarım ve gıda alanında üretim yapan çok sayıda firma katılması bekleniyor.

Fuar alanı yüzde 30 büyüdü
Fuarda, Türk şirketleri de İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği kanalıyla yer alacak. Fiera Milano Uluslararası Fuarcılık tarafından ilki 2007 yılında düzenlenen fuarda, katı ve sıvı yağlar, içecekler, kahve, et ve et mamulleri, şarküteri mamulleri, diyet ürünleri, bebek gıdaları, yumurtalar, gastronomi ürünleri, sağlıklı ürünler, hazır yiyecekler gibi gıdanın her alanında üretim yapan şirketler yer alacak. Bu yıl fuar alanı yüzde 30 oranında büyüyen TuttoFood'da, ayrıca en yenilikçi ürünlerin, niş ürünlerin ve en iyi peynirin seçileceği 3 ayrı yarışma da yapılacak.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu