İSTANBUL- İstanbul'da yapılan Uluslararası Tüketici Zirvesi, bu yıl da tüketici meseleleriyle birlikte kalite, marka ve pazarlama konularını gündeme taşıdı. İstanbul'da yapılan Uluslararası Tüketici Zirvesi, bu yıl da tüketici meseleleriyle birlikte kalite, marka ve pazarlama konularını gündeme taşıdı.
Uluslararası Tüketici Zirvesi, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Rixos Pera Otel İstanbul’da yapıldı. Zirvede, İnegöl’den 4 firma tüketici ödülüne layık görüldü. Restoran hizmet kategorisinde Orhan Köfte, modern mobilya kategorisinde İnmoda, modern koltuk kategorisinde Modis Sofa ile klasik koltuk kategorisinde Sadri Şen ödül aldı.
LobinTurkey, tarafından DMW (Avrupa Diplomatlar Birliği), TÜRDER (Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Derneği’nin desteğiyle Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu organizasyonlarından iri olan Tüketici Zirvesine konuşmacı olarak Avrupa Diplomatlar Birliği Genel Başkanı Gunther Meinel ile Uluslararası Diplamatlar Birliği Türkiye Başkanı Ferhat Bozçelik katıldı. Bosna Hersek Federasyonundan Finans ve Hazine Bakanı Edita Dapo da "Türkiye’nin bir ili gibiyiz" diyerek dostluklarını ifade etti. İzzet Yıldızhan ve Aslı Hünel de şarkılarıyla galaya renk kattı. Fenerbahçeli Elvir Boliç de hayranlarıyla buluştu. Zirvede geleceğe ışık tutmak adına çok önemli göstergeler kamuoyu ile paylaşıldı Ulusal ve uluslararası işletme temsilcilerinin, birbirleriyle tanışma, kaynaşma imkanı bulduğu zirve yeni iş birliklerine de vesile oldu.
Manşetler
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!