Türsab’ta yönetim kurulu üyesinden kavga ve hakaret

Türsab Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Canatan, Türsab Genel merkezi’nde Türsab Üyesi İspa Tur’un sahibi Hilmi Karaduman’ı darp etti

ÖZKAN ALTINTAŞ -  TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Canatan, Türsab Genel merkezi’nde Türsab Üyesi İspa Tur’un sahibi Hilmi Karaduman’ı darp etti. Hilmi karaduman kendisine hakaret ederek saldıran yönetim kurulu üyesi İbrahim Canatan ile hakaret eden Mehmet Uzuner hakkında disiplin soruşturması yapılması için Türsab başkanlığına başvurdu.


ÖNCE HAKARET

Hilmi Karaduman, Türsab Başkan Yardımcısı Hasan Erdem ile Denetim Kurulu Üyesi Halil Erol’u ziyaret için geldiği Türsab binası asansörü önünde beklerken Türsab yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Canatan’ın kendisin “Beni mahkemeye vermişsin. Adliyeye gidip geliyor yedi sülalene sövüyorum. Ne kalın kafalı adammışsın. Karı gibi konuşuyorsun” şeklinde hakaret ettiğini belirtti.

SONRA DARP
Hilmi Karaduman, daha sonra Halil Erol’un odasında otururken ise “Üyene neden hakaret ediyorsun?” diye sorunca yumruğunu salladığını ve gözlüğünü kapıp fırlattığını söyledi. Aynı zamanda odaya giren Mehmet Uzuner’in kendisine hakaret ettiğini bildirdi.


İbrahim Canatan, Firuz Bağlıkaya, Mehmet Uzuner

TÜRSAB’A YAZI YAZDI

Hilmi Karaduman, Türsab Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya yazı göndererek bu kişiler hakkında disiplin soruşturması yapılmasını ve yönetim kurulu üyesinin istifasının istenmesini talep etti. Aksi takdirde bu kişiler hakkında yasal başvuruyu yapacağını bildirdi.

Hilmi Karaduman’ın Türsab’a gönderdiği yazı şöyle:

Manşetler

Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!