Türsab Boğaz’da eğlendi

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve ekibinin Boğaziçi tekne gezisine katılan 500’ü aşkın seyahat acentesi yediler içtiler, müzik eşliğinde eğlendiler.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
“Türsab Hepimizin” sloganı ile kampanyasını yürüten Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak’ın tekne gezisinde Boğaz’ın iki yakası “Anadolu’dan geldik…” müziği ile çınladı. Güzel bir Boğaziçi akşamında Emin Çakmak ve ekibinin düzenlediği Boğaziçi gezisi için Bosfor teknesin binen 500’ü aşkın Türsab üyesi seyahat acentesi açık büfeden yediler içtiler, müzik eşliğinde eğlendiler.



Kültür ve Turizm Bakanlığı müzik ekibinin oynak havaları ile folklor oynadılar, halay çektiler. Seyahat acenteleri arasından sesi güzel olanların eşliğinde şarkılar söylediler.
Gece boyunca pistten inmeyen Emin Çakmak ve yönetim kurulu adayları neşeleriyle Türsab üyesi acenteler moral verdiler.








 

Manşetler

Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!