TÜRSAB 1 Mayıs’ta neredeydi?

1 Mayıs'ta Türk turizminin kalbi Taksim, Elmadağ, Harbiye’de savaş yaşandı. Büyük mücadele veren acenteler “TÜRSAB neredeydi?” diye sordular

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM


İstanbul Türk turizmi açısından acı bir gün yaşadı. Türk turizminin en önemli kongre merkezlerinden biri yapılmak istenen, tüm dünyaya “Kongre Vadisi” olarak duyurulan Taksim"de adeta bir savaş yaşandı. Turizmciler, turistler mağdur oldu.
İstanbul Avrupa Başkenti 2010 olmaya hazırlanırken karizmasını bir kez daha çizdirdi ve Türk turizmi sezonun tam başında büyük yara aldı.
Türk turizmi için Taksim, Elmadağ, Harbiye, Gümüşsuyu, Beyoğlu, Şişli, Nişantaşı, Teşvikiye, Beşiktaş ve hatta Levent  bölgelerinde canla başla çalışan acenteler işi bu işten en büyük yarayı alanlar arasına girdiler.
Acenteler bu hengamenin arasında kendilerini koruyacak olan kuruluşun hiçbir gayret göstermediğini belirterek: "Biz cengaver gibi ekmek parası ve ödemelerimizi geciktirip ceza yememek için savaşırken. Dayak yerken. Önümüzde turistler itilip kakılırken. Acenteler mağdur olurken TÜRSAB neredeydi? diye sordular.
YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
https://www.turkiyeturizm.com/author_article_detail.php?id=136

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi