TÜROB'ta, Bayındır bırakıyor, aday Müberra Eresin

TÜROB’un 23. Olağan Genel Kurulu’nda başarılı başkan Timur Bayındır görevi bırakıyor. Tek aday olan Müberra Eresin’in başkanlığa seçileceği belirtiliyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye Otelciler Birliği-TÜROB’un 23. Olağan Genel Kurulu’nda başarılı başkan Timur Bayındır görevi bırakıyor. Tek aday olan Müberra Eresin’in başkanlığa seçileceği belirtiliyor.

Türkiye’de turizm sektörünün en köklü ve en büyük temsilcilerinden, konaklama sektörünün çatı kuruluşu Türkiye Otelciler Birliği’nin -TÜROB 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Mart 2019 Perşembe Perşembe günü saat 10:00’da Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de yapılıyor.

Timur Bayındır, görev yaptığı süre içinde TÜROB’u Dünya Otelciler Birliği- International Hotels, Restaurants Association- İHRA’nın yönetim kurulunda çeşitli görevlerde bulunarak temsil etti. Ayrıca Yönetim Kurulu olarak Europe Hotel Restoran Birliği- HOTREC’te temsil edilmesini sağladı. Böylece TÜROB Türk otelciliğini dünyanın önemli platformlarında başarıyla temsil ederek, Türkiye'nin tanıtımına önemli katkıda bulundu.

Timur Bayındır’ın görevi bırakma kararından sonra uzun süreden beri  başkanlığa ısınması için tüm etkinliklere Müberra Eresin’in katılıyordu. Müberra Eresin yönetim kurulunda TÜROB'un Dış İlişkilerinden ve etkinliklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyordu. Genel Kurul’a tek aday olarak girecek olan Müberra Eresin başkanlığa seçilmesi ve yeni bir kadro ile TÜROB’a yenilik gertireceği konuşuluyor

 

Manşetler

Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız