Türkiye’nin rekortmen kadın genel müdürü, Ebru Alak

Anemon Kent Uşak Oteli’nin başarılı genel müdürü Ebru Alak, aynı şehirde 27 yıldanberi kadın otel genel müdürü olarak Türkiye rekorunu elinde tutuyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
UŞAK -
Türkiye’nin en önemli TARİH VE kültür şehirlerinden olan Uşak’ta bulunan Anemon Kent Uşak Oteli’nin başarılı genel müdürü Ebru Alak, aynı şehirde 27 yıldan beri kadın otel genel müdürü olarak Türkiye rekorunu elinde tutuyor. Konya Selçuk Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunu olan 7 Nisan 1977 doğumlu Ebru Alak, 2021 Ekim ayından beri Türkiye’nin önemli otel zinciri Anemon Hotels bünyesinde görev yapıyor. 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALIYOR
Ebru Alak, konuklarıyla yakından ilgilenirken şık giyimi, güleryüzü ile Anemon Kent Uşak Otel'e "hanım eli"  değdiğini göstererek iyi bir ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda Uşak'ta turizm gönüllüsü olarak çalışan Ebru Alak 2024 yılından bu yana Uşak'ta Turizm Konaklama ve Gastronomi  Derneği kurucu üyeliğini yapıyor. Uşak'ın turizmle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde yer alırken, tüm turizm etkinliklerinin Anemon Kent Uşak Otel'de yapılmasına öncü oldu. Böylece Anemon Kent Uşak Otelin Uşak'ta turizm merkezi gibi tanınmasını sağladı.




UŞAK TARİHİ GEÇMİŞİYLE TURİST ÇEKİYOR

Anemon Kent Uşak Oteli’nin şehrin geçmişi nedeniyle önemli bir turizm şehri olduğunu belirten Ebru Alak, Uşa, yurtiçi ve yurtdışından çeşitli ülkelerden misafir ağırladıklarını belirterek “Uşak, Milattan önce 9.000 ve 11.000’inci yıllara uzanan geçmişi ile Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden olan Uşak, tarihi boyunca Hitit, Lidya, Frigya, Bizans, Persler, Selçuklular, Germiyanoğulları ve Osmanlıların egemenliğinin izlerini taşıyor.



BODRUM’DAN SONRA UŞAK

Stajını Bodrum Clup müskebide tamamladıktan sonra 1997 yılında Uşak Ağoğlu otelinde otel müdürlüğüne başlayan Ebru Alak, 2 Ocak 2023’te hizmete açılan Anemon Kent Uşak  Oteli’ne geçtikten sonra şehre yeni bir hareket kazandırdı.
Ebru Alak, kurum olarak her misafirin otelden mutlu ayrılmasının ana hedef olduğunu belirterek ”Bu anlayış ile hizmet veriyoruz. Başarılı ekibimizle misafirlerin kaliteli hizmet almasını ve Uşak’tan iyi anılarla ayrılmasını sağlıyoruz” dedi.




Anemon Kent Uşak Genel Müdürü Ebru Alak, İran'dan Nafiseh Perdahcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yemek Kitapları Yazarı Süleyman Dilsiz, TurkiyeTurizm.com yazarı Özkan Altıntaş

UŞAK’IN TEK İTALYAN RESTORANI

Ebru Alak, Anemon Kent Uşak “Anemon Kent Uşak Oteli 70 adet odayla hizmet veriyor. Odalar 4 suit- 5 superior, 1 engelli ve 60 adet deluxe french ve deluxe twin olarak yer alıyor. Misafirlere odaz kahvaltı olarak hizmet veriyoruz.
Ayrıca a la carte restıran ve bar ile günün her anında lezzetli zaman harcama imkanı bulunuyor. Aynı zamanda Uşak’ın ilk ve tek İtalyan restoranıyla lezzet hizmetimize seçenek sunduk.”




İŞ BULUŞMALARI İÇİN TÜM İMKANLAR BULUNUYOR

Odalarda mini bar, akıllı tv ve uydu yayını, saç kurutma makinesi, elektronik kasa, kettle tepsisi, ücretsiz çay -kahve, telefon ve yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısı yer aldığını belirten Ebru Alak, “Tüm alanlarda ücretsiz internet erişimi bulunuyor. Aynı zamanda özel otopark alanı da yer alıyor. Anemon Kent Uşak Oteli bünyesinde bulunan fitness salonu, hamam ve sauna bölümleri boyunca ücretsiz kullanımınıza özgürlük sağlıyor. Tüm iş buluşmalarınız için 80 kişilik kapasiteyle bir adet etkinlik ve toplantı salonu bulunuyor" dedi,

Manşetler

Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!
Türkiye’nin 2025 mutfak merakı; viraller, yöreler, egzotikler
Hediye Güral: Turizmde yeni temalar gelişiyor
Bakan Ersoy: İstanbul dünyanın bir numaralı gastronomi şehri
FITUR'da kadın liderliği için platform rolü araştırılacak.