Türkiye'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Dünyanın en iyi balık şefi Alman Michael Wollenberg, Türkiye'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

İSTANBUL - Michelin yıldızlı Alman şef Michael Wollenberg, Türkiye'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Karavanıyla Türkiye'yi ziyaret eden Michelin yıldızlı Alman şef Michael Wollenberg, İstanbul yakınlarında bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Hastanede yaralarına yenik düştü.

Şefin birlikte yaşadığı iki köpeğinin kaza sırasında yanında olduğu ve akıbetlerinin henüz bilinmediği kaydedildi. Alman basınına göre Wollenberg'in ölümü eski bir ortağı tarafından doğrulandı .

Wollenberg'in Almanya'dan ve siyasetten yorulduğu için Kıbrıs adasına yerleşip yeni bir hayat kurma hayali kurduğunu da eski eşi açıkladı.

Wollenberg bir zamanlar dünyanın en iyi balık şefi seçilmişti. Hamburg-Rotherbaum'daki Alster'deki "Insel" gece kulübünde Michelin yıldızına layık görülen "Amadeus" restoranını işletiyordu.

Diğer restoranları arasında Harburg'daki "Marinas", Volksdorf'taki "Eichenkrug" ve Langenhorn'daki "Marlin" ve "Wattkorn" yer alıyor.

Eski profesyonel boksör Alexander Petkovic, Wollenberg'in uzun zamandır arkadaşıydı. 44 yaşındaki sanatçı, Instagram hesabından ölüm haberinin kendisini "derinden etkilediğini" söyledi.

Petkovic, "Michael sadece iyi bir arkadaş değil, aynı zamanda çok özel bir insandı. Sıcak karizmasını ve birlikte paylaştığımız anıları her zaman hatırlayacağım" diye yazdı.

Petkovic ayrıca Wollenberg'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve şunları söyledi: "Düşüncelerim sizinle ve Michael'ın cennette özel bir yeri olduğundan eminim. Ruhu huzur içinde yatsın."

Manşetler

Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü