Turkish Open İsveçlinin oldu

Türkiye'de ilk kez Antalya National Golf Club'ta düzenlenen Garanti American Express Turkish Open'ın şampiyonu İsveçli Lotta Wahlin oldu

ANTALYA - Türkiye'de ilk kez Antalya National Golf Club'ta düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı olan Garanti American Express Turkish Open tamamlandı.

İsveçli Lotta Wahlin - 7 gibi çok başarılı bir sonuçla turnuvanın şampiyonu oldu. En yakın rakibine 12 vuruşluk bir fark atan Wahlin, ödülünü ve kupasını bugün düzenlenen törenle National Golf Club Başkanı Dr. Bülent Göktuna, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun elinden aldı.

 



Turnuvaya katılan diğer golfçüler sahaya koşarak Wahlin'i şampanya yağmuruna tuttu. Wahlin ödülünü aldıktan sonra İsveç Bayrağı çıkartarak sevincini paylaştı. National Golf Club'da düzenlenen törene katılan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ladies European Tour Direktörü Alexandra Armas da birer konuşma yaptılar.

 

7 - 11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve büyük ilgi gören Garanti American Express Turkish Open'da İsveçli Lotta Wahlin -7 ile birinci olurken, İsveçli Johanna Westerberg, İspanyol Paula Marti, ve Güney Afrikalı Stacy Lee Bregman 5 ile ikinciliği paylaştılar. Koreli Amy Yang, Norveçli Marianne Skarpnord ise turnuvayı 6 ile tamamlayarak üçüncü oldular. Ayrıca Lotta Wahlin ve diğer dört sporcunun yaptığı 70 vuruşla National Golf Club'ın da saha rekoru kırılmış oldu.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri