Türkbükü’nde kışlık fiyat 79 euro

Yaz sezonunda oda fiyatlarının 600 euroya çıktığı Bodrum Türkbükü’nde, Divan Palmira, oda fiyatlarını Kasım’da 79 euro olarak belirledi

BODRUM- Yaz aylarında oda fiyatının 650 euroya, bir gözlemenin 9 YTL"ye çıktığı Bodrum"un gözde tatil mekanı Türkbükü, önümüzdeki yıllarda başta Çeşme olmak üzere turizm yarışına katılan rakiplerinin gerisine düşmemek için atağa kalktı. Divan Palmira, bu sezondan itibaren ilk kez kış sezonunda da kapılarını açık tutma kararı alırken yaz sezonunda 244-650 euro arasında olan oda fiyatlarını Eylül ayından itibaren 145, Kasım"da ise 79 euro olarak belirledi.

Divan Palmira"nın yanı sıra Maça Kızı ve Mavi Otel kış sezonunda müşteri kabul etme kararı alırken ünlü eğlence mekanı Ship a Hoy da Kasım"a kadar açık kalacak. Türkbükü"nün kredisinin sonsuz olmadığına dikkat çeken Divan Otelleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün, “Yörede yazın fiyatlar ortalamanın çok üzerinde yükseliyor. Alınan hizmet de bu fiyatla orantılı değil. Bodrum"da sezon uzarsa ve gelirler yıl geneline yayılırsa uygun fiyatlar oluşur. Bu da tüketiciye yansır” diye konuştu.

Divan Palmira"da bu yıldan itibaren 12 ay hizmet vereceklerini aktaran Gün, “Fiyatlar çok yüksek diye 45 günlük sezonda yöreye gelemeyen yabancılarla özel toplantı gruplarını buraya çekeceğiz” dedi. Türkbükü"nde sezonda 300 euronun altında oda fiyatı bulunamadığını hatırlatan Gün, şunları söyledi: “Yazın Antalya"da 30-40 euroya tatil yapan yabancılara Bodrum"da 300-400 euroya oda satamazsınız. Ama kış döneminde uygun fiyatlar sunulabilir.” Divan Palmira kış sezonunda odalarına LCD TV, playstation gibi eğlence ürünleri koyacak, restoran, lobi gibi alanları kışlık şekilde dekore edecek.


Ankara"ya Koç Müzesi dekorasyonlu otel


DİVAN, Ekim 2009"da Ankara"da 19 odalı lüks bir butik otel açacak. Divan Çukurhan"daki tüm dekorasyon Ankara Çengelhan"daki Rahmi Koç Müzesi"nden, Rahmi Koç"un özel eşyalarından seçilerek yapılacak. Murat Gün, 2009"da Pendik ve Çorlu"daki otellerinin de açılacağını söyledi.

Manşetler

Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını
Antalya'ya 1 milyar 350 milyon TL'lik dev otel yatırımı geliyor
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Üç otel Conde Nast Johansens üyeliğine kabul edildi