Türk turizminin değerli ismi Süleyman Gök'ü kaybettik

City Windows Travel'in kurucusu, Globalist Seyahat Acentesinin sahibi Süleyman Gök yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda etti

ADANA- Türk turizminin değerli isimlerinden, sevgili arkadaşımız ve  City Windows Travel'in kurucusu, DMC Globalist Seyahat Acentesinin sahibi Süleyman Gök yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda etti.

Uzun süre İstanbul'da tedavi gören Süleyman Gök, daha sonra doğum yeri ve ailesinin bulunduğu Adana'ya giderek özel bir hastanede tedavi görüyordu. Süleyman Gök'ün cenazesinin Adana Osmaniye Aile Kabristanı'nda toprağa verileceği bildirildi.
Taziye evi: Mimar Sinan Mah 8519 Sok No 9 Osmaniye
Cenazesi Yarın (9 Aralık Cumartesi) ikindi namazına müteakip Düziçi'nde ki Çamiçi Mezarlığında defnedilecektir.
Turkiyeturizm.com olarak kaybettiğimiz değerli turizmci ve arkadaşımız Süleyman Gök'e Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Acımız sonsuz, sevgili kardeşimiz nurlar içinde yatsın.


Süleyman Gök'ü Adana'daki evinde vefatından kısa bir süre önce Samistal Turizm'in sahibi Cevdet Eroğlu ziyaret etmişti.

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı