ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA- Türk erkekleri ile evlenen yabancı kadınlarda Rus gelinler birinci sırada geliyor. Manavgat Ilçe Nufüs ve Vatandaşlık Müdürlüğü verilerine göre 2017-2018 yılları arasında Türk erkekleriyle 14 Rus kadınları evlendi. Side’de Apollon Tapınağı’nd yapılan düğün törenleri ile Rus kadınları gelinlik giydi. Sıralamada birinci sıradaki Rus kadınlarını 11 Alman gelin takip ediyor. Üçüncü sırada ise 6 Hollandalı gelin geliyor.
Apollon Tapınağı’nda evlenmeyi kutsal hale getiren bu evliliklerde 4’cü sırada 5 evlilikle Ukraynalı gelinler, 5’inci sırada 2 evlilikle Norveçli gelinler, 6’ıncı sırada 1 evlilikle Azerbaycanlı gelin sıralamaya girdi.
Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Keskin, Antalya bölgesine gelen Rus kadınların buradan ayrılmayı istemedikleri ve kendilerine hemen bir Türk eş bulduklarını belirterek “Türk erkeklerinin Rus kadınlarına düşkünlüğünü biliyorlar. Ayrıca rus kadınları Türk adetlerine kolay uyum sağlayarak iyi birer eş oluyorlar. Evyiliklerin çoğunda anlaşmazlık çıkmadığını görüyoruz. Bu nedenle Rus kadınlar evlilikte sırayı kimseye kaptırmıyorlar” dedi.
Manşetler
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız