İSTANBUL - Otel ve Restorantlarda (Turizm) leasing yöntemi kullanımı 2023 yılının Ocak-Kasım döneminde yüzde 290 artarak 1469 milyon TL’ye çıktı.
Turizm Databank’ın BDDK’dan derlediği verilere göre, otel ve restoranlarda leasing yöntemi kullanımı 2023 yılının Ocak-Kasım döneminde Sözleşme maliyet Değeri olarak yüzde 290 artarak 1469 milyon TL’ye çıktı. Geçen yıl aynı dönemde 377 milyon dolayında idi. Diğer yandan Kira Alacağı da yüzde 338 artışla 2,12 milyar TL’ye çıktı.Turizmde leasing hangi ürünlerde?
Turizmde leasing; enerji sistemleri, otel mobilya ve donanımları, restoran mutfak donanımları, çamaşırhane kuru temizleme, donanımları, spor salonu ekipmanları, lift (teleski/telesiyej) sistem ve ekipmanları ve diğer turizm ekipmanlarında kullanılıyor.
Manşetler
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu