Turizmciler üç büyüklere kızdı

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yenilerek Avrupa defterini kapatmaları üzerin spor turizminden gelir bekleyen turizmciler kızdılar.

İSTANBUL- Fenerbahçe"nin Yunanistan"ın PAOK, Galatasaray"ın Ukrayna"nın Karpaty, Trabzonspor"un İngiltere"nin Liverpool takımlarına yenilerek Avrupa defterini kapatmaları turizmcileri kızdırdı. Tura çıkan Beşiktaş ile Bursaspor'a teşekkür yağarken "İnşallah Beşiktaş ve Bursaspor başarılı olur" diye dua ettiler.
Futbol kulüplerinin sayesinde yurtdışından gelen spor tutkunlarının turizme ek gelir sağladığını belirten turizmciler “Şimdi tek umudumu Fiba Basketbol Turnuvası kaldı. Türk takımları başarılı olsaydı, bu yıl spor turizminden Türkiye iyi para kazanırdı” dediler.



Türkiye'nin son yıllarda futbol takımlarının başarıları ile spor turizminden oldukça büyük gelir elde ettiğini ve ülkenin tanıtımında büyük faydası olduğunu belirten turizmciler "Futbol kulaplerimizin her maçını milli maç gibi izliyoruz. Onların başarısı bizim başarımızdır. Ancak tümünün yenilerek Avrupa&ya veda etmesi Avrupa'dan spor turizmini bitirdi. Şimdi yeni aktiviteler bulunması gerekiyor" şeklinde konuştular.



Kartal tura uçtu


Avrupa Ligi Play-off Turu 2-0'ın rövanşında deplasmanda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 4-0 yenerek grup aşamasına yükseldi.

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren gollleri 15. dakikada Quaresma, 66. dakikada Guti Hernandez, 77. dakikada Necip Uysal ve 90+3. dakikada Holosko kaydetti.


Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu