Turizmciler Rus öğrenci peşinde

Antalya Rus Okulu Müdürü Viktor Bikkenev, kalifiye eleman sıkıntısı nedeniyle birçok işletmeden öğrencilerine yönelik staj teklifi aldıklarını söyledi.

ANTALYA- Antalyalı turizmciler, stajyer için Rus Okulu öğrencilerine yöneldi, Antalya Rus Okulu Müdürü Viktor Bikkenev, turizm sezonunun erken açılması ve kalifiye eleman sıkıntısı nedeniyle birçok işletmeden öğrencilerine yönelik staj teklifi aldıklarını söyledi.
Antalya Rus Okulu Müdürü Viktor Bikkenev, turizm sezonunun erken açılması ve kalifiye eleman sıkıntısı nedeniyle birçok işletmeden öğrencilerine yönelik staj teklifi aldıklarını söyledi.
Öğrencilerinin turizm sektörü için büyük fırsat olduğunu ifade eden Bikkenev, "Çünkü öğrencilerimiz turizm eğitiminin yanı sıra ana dili Rusça ile birlikte ileri seviyede İngilizce ve Türkçe eğitimi alıyorlar." Bikkenev, gelen taleplerin karşılığında kalifiye öğrencilerimize kaliteli otellerde staj yapma fırsatı tanıyacaklarını kaydetti. Öğrencilerine yönelik böyle bir talep patlaması beklediklerini belirten Bikkenev, 21–26 Mart arasında gerçekleştirilecek 'Antalya Uluslararası Turizm ve Gençlik Festivali'nin ara etkinliği 'İstihdam Fuarı' ile bütün talepleri karşılayabilecek duruma geleceklerini bildirdi.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?